Video-observationer der styrker og informerer undervisere

Udover at være en smart robot tilbyder Swivl også en komplet software platform til at hjælpe dig med at skabe en kultur af support inden for dit professionelle udviklingsprogram. Platformen er designet til at støtte samarbejdet mellem lærere, coaches og administratorer. Del videoer nemt, reflektér over instruktioner i undervisningen og giv samt modtag meningsfuld feedback. Kombineret med den prisvindende og patenterede robot bliver videoobservationer med Swivl et værktøj til at sikre at alle studerende bliver set og hørt ligeligt. Dette

fører i sidste ende til transformerende akademiske resultater for de studerende.

Observationer i klasseværelset

Lav et holistisk syn over ethvert klasseværelse ved at optage både lærere og studerende.

Selv-reflektion 

Undervisere optager videoer til at selv-reflektere over efter endt undervisningstime.

Instruktions coaching

Swivl cloud kan bruges til nemt og effektivt at assistere lærere med meningsfuld feedback.

Bedste video bibliotek

Lav et video bibliotek med din skoles eksemplariske lektioner til deling med nye lærere.

Personliggør læring 

Forstå dine studerendes behov gennem optagede interaktioner i klassen. 

40.000+ skoler rundt omkring i verden bruger Swivl

Èn af mine undervisere kiggede mig ind i øjnene og sagde: “Dette er, hvad jeg har ledt efter i hele min karriere”, udtalte Dr. Joe Childs, Rektor på Mitchell High School, SD. Underviseren, der har 26-års undervisning bag sig, modtog sin Swivl og begyndte at møde op på skolen om lørdagen for at øve sine kompetencer.

Lærere er i stand til se og høre deres studerende klart og tydeligt, ved brug af multikamera-funktioner og supplerende mikrofoner. De kan reflektére over deres praksis, forbedre de studerendes interaktioner i klassen og annotére under optagelsen med live bogmærkning. Swivl er også perfekt til elev-projekter, flipped classroom, fjernundervisning og meget mere!

Coaches er i stand til nemt og hurtigt at interagere med undervisere ved brug af Swivl platformen. Del, samarbejd, og interager i konstruktive samtaler ved brug af tidsstemplet feedback samt tilpassede og fleksible kommentar kategorier.

Administratorer er i stand til at styre brugere, lave grupper med delt indhold, bygge video biblioteker og observere lærernes fremskridt. Derudover kan de engagere og assistere lærerne, når som helst og hvor som helst.

For mere info om Swivl eller hvis du gerne vil have en prøveperiode med Swivl, kontakt Viducon.