Om Viducon

Hvem er vi?

Viducons team består af et stærkt hold af medarbejdere med ekspertise, erfaring og passion for video som et integreret element i undervisning og medarbejdertræning. Vi er en full-service virksomhed, der leverer services, software og hardware inden for videoområdet.

Vi forhandler internationale softwareplatforme som Panopto, D2L Brightspace, hihaho og Vevox. Platforme, der gør det nemt for undervisere at producere digital læring. Desuden forhandler vi en række produkter som MXL, Swivl, Pixem og Seervision.

Vores hold består af:

Historien bag Viducon

Viducon ApS blev etableret i 2014 af studerende fra Cand.merc. (it.), der arbejdede på CBS Learning Lab på Copenhagen Business School. Her udviklede vi en grundlæggende og solid forståelse for, hvordan man på mest optimal vis integrerer video som en del af undervisningen. Vi fandt frem til en række velfungerende løsninger, herunder Panopto. I dag har vi udvidet forretningen og varetager foruden rådgivning om og salg af videoplatforme også workshops, 1st line support, installationer, videotjenester og salg af hardware til undervisningsbrug.

Kundetilfredshed og langvarige relationer

Hos Viducon er kunden i centrum. Vi bygger langvarige kunderelationer, der er baseret på tillid, samarbejde, professionalisme og erfaring. Viducon yder dagligt support til vores kunder, så vi er med til at sikre, at de får succes med at anvende video til online undervisning, medarbejdertræning, og meget mere. Se hvem vores kunder er.

Vi tilbyder desuden en række services, herunder assistance til optagelse og livestreaming. Vi udbyder endvidere workshops i praktisk anvendelse af videoløsningen Panopto. Disse workshops tilrettelægges, så de passer præcist til kundens behov. Du kan se mere om vores optagelse og rådgivning på siden Services.

Løsninger tilpasset til kundens behov

Vi sætter en ære i at servicere vores kunder og sikre, at de får det maksimale ud af deres investering og succes med online videoløsninger. Vi arbejder med både SMV-er, store virksomheder, uddannelsesinstitutioner og offentlige instanser, og vores kunder tæller bl.a. Copenhagen Business School, TechCollege, KEA, Rockwool og Økonomistyrelsen. Du kan se vores referencer her. Du kan også se vores ratings på Trustpilot.

Partnere

Vi samarbejder med en række partnere indenfor SaaS Cloud og hardware til læringsteknologi og videoproduktion:

Panopto

Førende videoplatform til virksomheder og universiteter. Med Panopto kan alle skabe og dele professionelle videoer on-demand sikkert. Panopto blev grundlagt i Pittsburgh som en Carnegie Mellon University tech spin-out. Virksomheden blev etableret i 2007 og har i dag 200 ansatte med hovedkvarter i Seattle, Washington. Se mere om Panopto her.

D2L Brightspace er et brugervenligt Learning Management System, der er nemt at gå til, uanset om du er på din tablet, mobil eller computer. Som studerende kan man tage en quiz eller læse en tekst færdig på mobilen. Derudover kan Brightspace-appen også hjælpe de studerende med at holde overblik og være on-track med læsningen.

Se mere om D2L Brightspace her.

Make your videos click! Med hihahos brugervenlige videoplatform kan alle lave interaktive undervisningsvideoer. Placér separate lag ovenpå egne videoer og skab engagement. Hihaho blev etableret i 2014, og har i dag 25 ansatte. Deres kontor ligger i Assen, Holland. Se mere om hihaho her.

En platform til at skabe engagement via online afstemninger. Med Vevox engagerer du dine deltagere gennem ordskyer, quiz og debat – læs mere om Vevox

Swivl Robot CX Series giver dig en række værktøjer til at optage video og lyd af læringssituationer. Med Swivl har du mulighed for at lave en dynamisk og interaktiv online og hybrid undervisning. Swivl Teams er en platform, hvor du kan gemme dine videoer. Swivl blev etableret i 2010 og har i dag 100 medarbejdere fordelt i hele verden. Hovedkvarter ligger i Menlo Park, Californien. Se mere om Swivl her.

Advisory Board

Louise Jørring Gev har med over 14 års erfaring fra AkademikerPension og tidligere roller hos Reuters, Morgan Stanley, ATP og Carnegie Bank en bred ekspertise inden for udvikling af grundlæggende og kvantitative investeringsstrategier, finansiel modellering og vurdering af materielle ESG- og bæredygtighedsspørgsmål. Louise har desuden gennem mange års arbejde med danske aktieinvesteringer været tæt på udviklingen i de største danske virksomheder, det være sig forretningsmæssigt, finansielt som strategisk. Louise er i dag aktiechef i AkademikerPension, hvor hun er ansvarlig for de knap 50 mia. kr. i børsnoterede aktieinvesteringer, der omfatter såvel internt som eksternt aktivt forvaltede porteføljer. Louise indtager en rådgivende rolle i Viducons Advisory Board. Louise er desuden aktiv som mentor i Copenhagen Fintech.

Ilya Katsnelson har gennem de seneste 15 år via sit investeringsfirma, R&M Holding ApS, ageret som angel invester, VC og PE investor i mere end 20 start-ups og fonde, der dækker en bred vifte af områder fra medicinsk udstyr og ejendomsinvestering til digitalisering og catering industrien. Han har tidligere været ansat som CEO, COO og Sales Director i en række virksomheder indenfor logistik, international handel og IT. Han er amerikansk statsborger, nu permanent bosiddende i Danmark. Ilya er investor i Viducon og indtager en aktiv rolle i selskabets rådgivende bestyrelse.

Sharon Akler har stor erfaring med internationalt salg og marketing med en baggrund fra R&D og ledelse, og med mere end 20 års erfaring fra internationale virksomheder og start-ups. Hans baggrund tæller omfattende international og tværkulturel eksponering i et bredt netværk. Han er frivillig i forskellige accelerator set-ups og danske kommuner og hjælper startup-virksomheder med at nå deres indtægt mål. Sharon indtager en aktiv rolle i Viducons rådgivende bestyrelse.