Moodle og Panopto-integration

Panopto er den nemmeste måde at understøtte video på i dit Moodle LMS og sikrer, at optagelser fra undervisningslokalet kan findes lige der, hvor folk forventer dem.

Opret, upload, administrer og se videoindhold

Panoptos gratis Moodle-integration bringer video direkte til Moodle-grænsefladen. Undervisere kan tilføje og administrere deres videofiler inde på deres velkendte Moodle-kursussider. Og hver live webcast og on-demand-optagelse kan linkes eller indlejres som Moodle-nyhedsforum i undervisningslokalet, hvor de studerende kan se med fra enhver bærbar eller mobil enhed.

Opret og udgiv nemt kursusvideoer

Panopto Moodle-integrationen giver dig mulighed for automatisk at oprette kurser, individuelt eller i grupper. Underviserne bliver Panopto-skabere, og de studerende bliver seere. Panopto-optagelser og webcasts publiceres automatisk i det tilknyttede Moodle-kursus som links, podcasts og RSS-feeds. Undervisere kan også integrere videoer direkte i nyhedsforumindlæg.

Integrationen med Moodle var helt fantastisk. Optagelserne er tilgængelige for de studerende via Moodle, så snart de er blevet behandlet.

Lynette Sorenson, Education Technologist, Northwest University

Single sign-on med rullende synkronisering

Når en studerende eller et fakultetsmedlem logger ind på Moodle, logger de også automatisk ind på Panopto. Med rullende synkronisering refererer Panopto altid til dine aktuelle holdlister for at forstå, hvilke studerende der har adgang til hvert hold.

Hjælp studerende med at studere smartere

Panoptos Moodle-integration omfatter vores brancheførende Smart Search-videosøgemaskine. Med Smart Search kan de studerende finde og øjeblikkeligt spole frem til ethvert ord, der siges eller vises på skærmen i enhver undervisningsoptagelse.

Panopto

Den førende videoplatform for virksomheder og universiteter. Med Panopto kan du gøre det hele med ét værktøj: Optag, rediger, host og distribuer sikkert dine videoer – læs mere om Panopto.

Hihaho

Den nemmeste måde at skabe avancerede interaktive videoer på. Med hihaho har du en platform til interaktivt video overlay – læs mere om hihaho.

D2L Brightspace

En fleksibel og robust læringsplatform i form et Learning Management System. Med Brightspace lærer du i alle stadier af livet – læs mere om Brightspace.

Vevox

En platform til at skabe engagement via online afstemninger. Med Vevox engagerer du dine deltagere gennem ordskyer, quiz og debat – læs mere om Vevox.