Hihaho

Uddannelse

Som underviser kan du engagere dine studerende bedre ved at lave interaktive videoer. Med interaktive videoer bliver det sjovere og lettere for elever og studerende at læse lektier samt forberede sig til eksamen. Prøv Hihahos gør-det-selv-interaktive videoløsning, og find ud af, hvor effektivt det er at anvende til undervisning og forberedelsesvideoer. Hihaho er en meget intuitiv og brugervenlig software, der let kan anvendes af alle lærere og undervisere.

Marketingvideo

Video er et godt redskab til at involvere dine seere. Hihaho kan både anvendes til oplæring af medarbejdere og til produktion af marketingvideoer. Engagér og kommuniker med dit publikum på en helt ny måde. Giv dem valg, muligheder og lad dem navigere sig gennem fortællingen.

Uddannelse og træning med video

Se eksempel på uddannelsesvideo fra hospital omhandlende håndhygiejne på hospital.

Dette eksempel viser, hvordan man kan optimere håndhygiejnen i et hospitalsmiljø via en træningsvideo. Men trænings. og uddannelsesvideoer, der er klikbare og interaktive kan anvendes i mange andre sammenhængen – til onboarding, træning af medarbejder, kurser og i undervisningssammenhæng. Visuel support kan hjælpe til at levere et budskab mere effektivt, ligesom det vil hjælpe modtageren til at huske indholdet bedre. Vidste du, at 97% siger, at de forstår tingene bedre, når de får det forklaret via en video i stedet for via en tekst?

Instruktionsvideo

Se eksempel på instruktions fra hospital omhandlende korrekt sortering af affald.

Dette eksempel viser, hvordan video kan være med til at sikre korrekt affaldssortering i et hospitalsmiljø via en instruktionsvideo med interaktive træningselementer. Instruktionsvideoer kan anvendes i mange sammenhænge til fx test og interaktive videoer i forbindelse med onboarding af medarbejder, kurser og naturligvis til undervisningsbrug.