Udforsk Panoptos innovative evner til videndeling og video

Drevet af AI

Panoptos AI-køreplan forenkler skabelsen af indhold, skaber unikt engagement og driver en fremtid med videolæring, der er mere personlig, hver gang du trykker på play.

Registering og analyse

Følg publikums engagement, gennemførelsesprocenter, brug af videobiblioteket og meget mere med Panoptos analyseplatform. Driv handlinger og resultater frem med rapportering, målinger og indsigt i realtid.

Tilgængelighed

Tilgængelighed hos Panopto er mere end en platform. Det er Panoptos forpligtelse til at skabe en læringsoplevelse, der tjener unikke præferencer, stilarter og behov. Nedbryd læringsbarrierer på tværs af din campus og arbejdsstyrke.

Panopto

Den førende videoplatform for virksomheder og universiteter. Med Panopto kan du gøre det hele med ét værktøj: Optag, rediger, host og distribuer sikkert dine videoer – læs mere om Panopto.

Hihaho

Den nemmeste måde at skabe avancerede interaktive videoer på. Med hihaho har du en platform til interaktivt video overlay – læs mere om hihaho.

D2L Brightspace

En fleksibel og robust læringsplatform i form et Learning Management System. Med Brightspace lærer du i alle stadier af livet – læs mere om Brightspace.

Vevox

En platform til at skabe engagement via online afstemninger. Med Vevox engagerer du dine deltagere gennem ordskyer, quiz og debat – læs mere om Vevox.