Administrer ikke læring, slip den løs

Kraftige værktøjer. Bedste service og support i sin klasse. Indhold af høj kvalitet, der kan tilpasses. Hjælp med at udløse de studerendes potentiale med Brightspace, din alt-i-én-løsning til at skabe personlig læring i stor skala. 

Slut dig til et fællesskab af mere end 500 universiteter og gymnasier, der allerede bruger Brightspace.

Værktøjerne du skal bruge for at hjælpe med at transformere undervisning og læring

Tid er ikke en vedvarende ressource. Beskyt din med en brugervenlig platform, der kan facilitere meningsfuld feedback og mesterskabsbaseret progression og samtidig understøtte enhver studerendes unikke rejse.

Virker for studerende, vokser med dig

En innovativ læringsplatform spækket med funktioner, der hjælper dig med at digitalisere, optimere og transformere læringsoplevelsen.

Digitaliser undervisningslokalet

Nutidens teknologikyndige studerende og fakulteter forventer moderne læringsoplevelser, der giver maksimale valgmuligheder og fleksibilitet – selv i ansigt-til-ansigt-kurser. Giv dem, hvad de har brug for for at få succes.

Se syv måder til at digitalisere undervisningslokalet herunder 👇

1) Video noter

Studerende kan optage korte videoer og tilføje dem overalt, hvor Brightspace-editoren er tilgængelig. For at sikre, at alle studerende kan lære uden barrierer, oprettes der automatisk undertekster.

2) Diskussionsforum

Engager de studerende til at dele tanker om kursusmateriale med deres kammerater. Opret fora, diskuter kursusindhold og opgaver, og arbejd sammen i tildelte grupper og sektioner.

3) Skab indhold nemt

En intuitiv grænseflade og indbyggede skabeloner gør det nemt for instruktører at designe kurser, skabe indhold og bedømme opgaver.

4) Mobil-først design

Brightspace er bygget med et responsivt design, der tilpasser sig enhver skærmstørrelse, parret med mobilapps for at optimere almindelige opgaver.

5) Tilgængelighed

Prisvindende tilgængelighedsfunktioner gør det nemt for studerende at navigere i værktøjer ved hjælp af hjælpeteknologier.

6) Resultatbaserede vurderinger

Forbind læseplanens forventninger til læringsaktiviteter, vurder de studerende i forhold til disse forventninger og se fremskridt over tid.

7) Progressive dashboards

Se, sammenlign og følg med i holdet og de studerendes præstationer på et øjeblik.

Optimer resultater

Fakultetet kan motivere studerende til at få succes ved at udnytte Brightspaces indbyggede muligheder for at engagere sig. Brug de værktøjer, der kan hjælpe med at forbedre de studerendes resultater.

Se seks måder til at optimere resultater herunder 👇

1) Karakterbog og Mastery View

Opsæt et karaktersystem og tilslut det til dine læringsaktiviteter i karakterbogen. Se og forstå de studerendes præstationer relateret til hvert kursusresultat med Mastery View.

2) Avanceret analyse og rapportering

Interager med dine data ved at bruge kraftfulde dashboards i D2L’s Performance+ tilføjelsespakke. Opret rapporter og visualiseringer, og kommuniker resultater effektivt på tværs af din institution.

3) Priser, badges og certifikater

Uddel meritbaserede priser, efterhånden som de studerende udvikler sig gennem læringsmaterialer for at anerkende præstationer og fremskridt gennem et kursus eller program.

4) Forudsigende analyse

Forudsigende analyser og visuel diagnostik i D2L’s Performance+ tilføjelsespakke hjælper instruktører med at identificere udsatte studerende og tage handling for at hjælpe dem med at forbedre sig.

5) Rubrikker

Opret rubrikker på organisations-, afdelings- eller kursusniveau (eller brug eksisterende) for at hjælpe med at strømline dit bedømmelsesworkflow.

6) Peer Review

Lad de studerende give og modtage feedback på deres medstuderendes videoer for at flere perspektiver.

Forvandl oplevelser

Personliggør læringen for at hjælpe studerende med at få succes, uanset hvilke udfordringer de står over for på deres uddannelsesrejse. Gentænk den måde, en moderne uddannelse leveres på.

Se seks måder til at forvandle oplevelser herunder 👇

Eller book Brightspace demo

1) Porteføjler

Giv de studerende mulighed for at tage billeder eller videoer af deres læring, mens den sker, optage deres tanker og refleksioner og derefter dele dem med instruktører. Dette hjælper med at demonstrere vækst over tid i forhold til læringsresultater.

2) Kursusudgiver

Gør det muligt for indholdsudbydere at distribuere kurser til ethvert Learning Management System (LMS), mens de bevarer fuld kontrol og understøtter en problemfri oplevelse.

3) Udgivelsesbetingelser

Opret en tilpasset læringssti gennem dit kursus ved automatisk at frigive berigelse eller afhjælpende indhold baseret på de studerendes præstationer.

4) Lyd- og videofeedback

Giv meningsfuld feedback på afleveringer af lyd- og videoopgaver ved hjælp af indbyggede annoteringsværktøjer.

5) Anmærkninger

Anmærk dokumentindsendelser i dit kursus uden at skulle downloade noget.

6) Automatiske påmindelser

Automatiser påmindelser for at give et nyttigt skub til at holde de studerende på sporet og inspirere dem til at udløse deres fulde potentiale.

Ressourcebibliotek

Udforsk det seneste indhold skabt af D2L’s team af uddannelseseksperter. Du bliver ført til D2L’s hjemmeside, når du klikker:

Indhold om videregående uddannelser

Klar til at genskabe læring?

Få mere end blot et LMS. Brightspace Core kombinerer de værktøjer og den støtte, du har brug for, for at tilbyde en fantastisk undervisnings- og læringsoplevelse for studerende og videregående uddannelser.

Book Brightspace demo