Pixem 2 - kamerarobotten

Pixem 2 er en kamerarobot, der kan anvendes til at filme både indendørs og udendørs. De to robotter kan med fordel anvendes til aktiviteter med høj intensitet. Begge modeller kan zoome ud og ind med en utrolig præcision. Via et tracking-ur følger robotten objektet i bevægelse, så dette altid er i fokus.

Undervisning over større afstande i af bevægende objekter, eksempelvis sportsudøvere, bliver en leg. Anvend for eksempel Pixem 2 i kombination med mikrofoner som CeeCoach. Så kan du modtage undervisning i Danmark, selvom din træner sidder foran sin computer i Belgien.

Pixem 2 - kamerarobotten

Kamerarobotten Pixem 2 følger bevægelige objekter både indendørs og udendørs med en rækkevidde på op til 100 meter. Pixem 2 anvendes sammen med din smartphone og tablet og er let at sætte op. Robotten tracker det medfølgende ur, der er monteret på personen eller objektet i bevægelse og zoomer ind og ud med præcision. Pixem 2 er enkelt at sætte op, og kan anbefales til fx live streaming og online undervisning. Træneren kan undervise en elev, selvom de fysisk ikke befinder sig på samme lokation. Du kan også selv optage videoer med Pixem, der fungerer som din personlige kameramand.

Se mere om produktet her (fører dig til vores e-shop).