Videoplatform til virksomhedskommunikation

Uanset om du optager beskeder fra ledelsen eller livestreamer town hall events, finder du ikke en nemmere og mere omkostningseffektiv løsning end Panopto.

Den nemmeste måde at producere live- og on-demand-videoer til virksomhedskommunikation på

At skabe video til virksomhedskommunikation plejede at være et mareridt med dyre AV-konsulenter, for lange behandlingstider og et utal af tekniske frustrationer som filformatering, komprimering, søgeindeksering og meget mere. Heldigvis er Panopto her for at hjælpe.

Åbn Panopto på en hvilken som helst laptop, og med blot et par klik kan du professionelt optage meddelelser, præsentationer, interviews, taler, town hall events og meget mere, live eller on-demand. Optag dig selv, dine slides, din skærm og enhver anden sekundær video – Panopto synkroniserer alt, hjælper dig med at redigere og dele og tager sig automatisk af al den komplekse formatering og transkodning. Og med Panopto er alle dine videoer søgbare og delbare, så dit publikum kan følge med når som helst, hvor som helst i verden.

Det er utroligt, hvor enkelt det var - med Panopto fungerede alt bare. Med det samme havde vi en gentagelig og pålidelig proces, som vi kunne bruge til alle vores teammøder fremover.

Director of Information Technology, Global Sporting Goods Manufacturer

Forenkl ledelseskommunikation - og gør det lettere at skabe gennemsigtighed fra toppen

Hvert år beder medarbejderne om mere gennemsigtighed fra deres ledere og dybere indsigt i deres organisationers indre arbejde. De fleste virksomheder vil gerne imødekomme dette ønske, men når ledernes skemaer allerede er tredobbelt bookede, er det ikke muligt at tilføje flere brown bags og town halls.

Ledelsens kommunikation er mere fleksibel og skalerbar med Panoptos videoplatform til virksomheder. Panopto gør det muligt for ledere hurtigt at optage ærlige videopræsentationer on-demand, der dækker stort set alle aspekter af virksomheden, og dele dem sikkert, så medarbejderne kan se dem. Med et ekstra klik kan ledere og kommunikationsteams sende meddelelser og town hall-møder live i high definition og øjeblikkeligt nå ud til tusindvis af medarbejdere, investorer eller kunder over hele verden.

Hold hele dit team opdateret

Uanset om det er en ændring i strategien eller bare en opdatering af politikkerne, får organisationer problemer, når deres medarbejdere ikke alle arbejder med de samme oplysninger.

Panopto giver dig kontrol over at sikre, at dit budskab bliver hørt. Del videokommunikation via e-mail, eller integrer dem på interne hjemmesider og i samarbejdsværktøjer. Med Panopto kan ledere på tværs af din organisation nemt dele tidsstemplede links for at forstærke nøglepunkter, da de relaterer specifikt til deres rapporter og teams. Medarbejdere kan følge videoindhold, der deles af bestemte personer, eller abonnere på videotags for at opdage nyligt frigivet information. Og alle videobeskeder, der deles med Panopto, kan gennemsøges på samme måde som et tekstdokument eller en e-mail.

Videokonferenceværktøjer kan ikke gøre det hele

Videokonferenceløsninger som Zoom, Webex Meetings og Teams er gode til realtidssamtaler, men de kan ikke understøtte on-demand videokommunikation, som Panopto kan.

Med integrationer til videokonferencer er Panopto det perfekte supplement til dine UC-værktøjer (Unified Communications). Brug dine eksisterende UC-værktøjer til at optage dine live webkonferencer, meddelelser, præsentationer og alt muligt andet. Når du er færdig, uploader Panopto automatisk dine optagelser til dit sikre, søgbare videobibliotek og kan konfigureres til automatisk at dele optagelser med alle mødedeltagere.

Panopto er hurtigt blevet mere end bare en træningsløsning for os. Vi bruger det også til at optage og dele Teams-møder, som begrænser antallet af deltagere. Nu kan månedlige møder, der afholdes af senioringeniører, ses og genses af alle teknikere i vores organisation.

Eric Hill, Senior Product Training Specialist, Canon Solutions America, Inc.

Overrask dem med en bedre live streaming-oplevelse

Glem de deltagerbegrænsninger, som mange videokonferenceløsninger medfører, og del dine livestreams med et stort set ubegrænset publikum. Uanset om det er ti personer eller ti tusind, kan Panopto levere både offentlige og sikre HD-livestreams til dine seere i enhver webbrowser, uden at nogen behøver at downloade eller installere særlig software.

Med RTMP live captioning kan du gøre dine livestreams mere tilgængelige og give en forbedret seeroplevelse for folk, der ikke har sproget som modersmål, eller for folk, der foretrækker at se videoer med undertekster. Og Panoptos live DVR-kontroller gør det muligt for seerne at pause, spole tilbage og afspille dit live feed, mens det streames – så de, der kommer for sent, kan starte fra begyndelsen og streame din webcast i sin helhed.

Når alt kommer til alt, er der ingen, der gider at læse lange e-mails eller tykke politikker. De foretrækker at få det sagt til dem, når det er muligt. Og fordi alle vores optagelser er søgbare, giver vi dem præcis den information, de har brug for.

Business Analyst, Financial Technology Company

Mål medarbejdernes engagement med virksomhedskommunikation

Du kan ikke styre, hvad du ikke kan måle. Besøg på hjemmesider og åbninger af e-mails fortæller dig kun, om folk nåede frem til startlinjen, ikke hvor mange der kom i mål. Hvordan kan du finde ud af, om dine budskaber vækker genklang hos medarbejderne, hvis du ikke engang ved, om folk rent faktisk læser dem?

Videokommunikation giver dit team en dybere indsigt i, hvordan medarbejderne engagerer sig i den interne kommunikation. Panoptos videoanalyse giver virksomhedens kommunikationsteams detaljeret rapportering for hver video i dit bibliotek, herunder antallet af gange, hver optagelse blev set, antallet af unikke seere, tidspunktet for seerfrafald og meget mere.

Panopto

Den førende videoplatform for virksomheder og universiteter. Med Panopto kan du gøre det hele med ét værktøj: Optag, rediger, host og distribuer sikkert dine videoer – læs mere om Panopto

Hihaho

Den nemmeste måde at skabe avancerede interaktive videoer på. Med hihaho har du en platform til interaktivt video overlay – læs mere om hihaho

D2L Brightspace

En fleksibel og robust læringsplatform i form et Learning Management System. Med Brightspace lærer du i alle stadier af livet – læs mere om Brightspace

Vevox

En platform til at skabe engagement via online afstemninger. Med Vevox engagerer du dine deltagere gennem ordskyer, quiz og debat – læs mere om Vevox