Panopto til sundhedsvæsen og medicinalindustri

En brancheførende platform til styring af videoindhold

Hvordan kan Panopto hjælpe din virksomhed?

Videostyring

Organiser, udgiv og lever videoer på tværs af din globale organisation med en robust platform for videostyring, der er bygget til nemt at skalere viden.

Hurtig træningssøgning

Lever og find den rigtige træning på få sekunder – fra tekniske vejledningsvideoer til kritisk kommunikation – når som helst din arbejdsstyrke har brug for at lære i realtid.

Deling af ekspertviden

Indsaml og del ekspertviden om arbejdsstyrken på tværs af din virksomhed for at beskytte mod huller, når medarbejdere rejser, går glip af møder eller din organisation støder på uforudsete forstyrrelser.

Tilgængelighed

Lever tilgængelig og flersproget træning til hele din arbejdsstyrke med on-demand og live broadcast captioning til mere end 20 globale sprog.

Virtuel træning

Reducer omkostningerne til træning fysisk på stedet og lever rige online læringsoplevelser til din arbejdsstyrke med en brancheførende videoplatform, der gør læring on-demand.

Lever recepten på læring on-demand

Panoptos on-demand videoplatform giver din sundhedsorganisation mulighed for at finde det, de har brug for, uden at sænke produktiviteten. Du kan nemt søge og finde relevant undervisningsmateriale i dit videobibliotek, optimere afspilningen på alle enheder og gense koncepter for at få dem til at sidde bedre fast.

Start dine egne virtuelle træningsprogrammer

Panopto gør det nemt at centralisere og administrere alt dit videoindhold. Opret et on-demand bibliotek med træningsvideoer, der er designet til at holde medarbejderne i gang med at lære online, eller hvor de end er. Med et indholdsbibliotek, der er let tilgængeligt og sikkert, kan du administrere og levere skræddersyet træning på tværs af din globale organisation.

Hold medarbejderne sunde, dygtige og konkurrencedygtige

Opret og del nemt søgbare videoer om faglig udvikling, compliance og kompetencetræning, og hold personale og læger opdateret med de nyeste kliniske oplysninger og metoder. Med Panopto kan du optage kurser til e-læring, patientsimuleringer, træningsvideoer om overholdelse af sundhedsregler og meget mere.

Indfang og del din ekspertviden

Fra hvordan man arbejder med en diagnose til hvordan man arbejder med en database – Panoptos videoplatform hjælper sundhedsorganisationer med at bevare, dele og søge i deres interne ekspertise.

Panopto

Den førende videoplatform for virksomheder og universiteter. Med Panopto kan du gøre det hele med ét værktøj: Optag, rediger, host og distribuer sikkert dine videoer – læs mere om Panopto.

Hihaho

Den nemmeste måde at skabe avancerede interaktive videoer på. Med hihaho har du en platform til interaktivt video overlay – læs mere om hihaho.

D2L Brightspace

En fleksibel og robust læringsplatform i form et Learning Management System. Med Brightspace lærer du i alle stadier af livet – læs mere om Brightspace.

Vevox

En platform til at skabe engagement via online afstemninger. Med Vevox engagerer du dine deltagere gennem ordskyer, quiz og debat – læs mere om Vevox.