D2L Brightspace & Panopto-integration

Panopto er den nemmeste måde at understøtte video på i dit Brightspace LMS og sikrer, at optagelser fra undervisningslokalet kan findes lige der, hvor folk forventer dem.

Opret, upload, administrer og se uden at forlade Brightspace

Panoptos gratis D2L Brightspace-integration bringer video direkte til Brightspace-grænsefladen. Undervisere kan tilføje og administrere deres videofiler i deres velkendte Brightspace-holdmapper. Og live webcasts og on-demand optagelser kan linkes eller indlejres som Brightspace-kursusindhold, hvor de studerende kan se dem på enhver bærbar eller mobil enhed.

Øjeblikkelig klargøring og automatisk udgivelse

Panopto Brightspace-integrationen giver dig mulighed for automatisk at klargøre kurser, individuelt eller i grupper. Undervisere bliver automatisk Panopto-skabere, og studerende bliver seere. Panopto-optagelser og webcasts udgives automatisk til det tilknyttede Brightspace-kursus og kan også indlejres direkte i Brightspace af en underviser.

Synkroniseret single sign-on med brugerspecifikke analyser

Når en studerende eller et fakultetsmedlem har godkendt i Brightspace, logger de automatisk ind på alle Panopto-applikationer. Panopto bruger rullende synkronisering, der refererer til dine aktuelle holdlister, hver gang en bruger autentificerer sig. Når de er logget ind, sporer Panoptos analyseværktøjer brugernes visningsadfærd, så underviserne altid ved, hvem der har set hvad.

Hjælp studerende med at studere smartere - Smart Search, integreret

Panoptos Brightspace-integration er mere end bare en indlejret afspiller, den omfatter også Panoptos bedste videosøgemaskine Smart Search. Med Smart Search kan de studerende finde og øjeblikkeligt spole frem til ethvert ord, der siges eller vises på skærmen i enhver undervisningsoptagelse – og endda søge på tværs af hele undervisningsbiblioteket efter de mest relevante øjeblikke.

Panopto

Den førende videoplatform for virksomheder og universiteter. Med Panopto kan du gøre det hele med ét værktøj: Optag, rediger, host og distribuer sikkert dine videoer – læs mere om Panopto.

Hihaho

Den nemmeste måde at skabe avancerede interaktive videoer på. Med hihaho har du en platform til interaktivt video overlay – læs mere om hihaho.

D2L Brightspace

En fleksibel og robust læringsplatform i form et Learning Management System. Med Brightspace lærer du i alle stadier af livet – læs mere om Brightspace.

Vevox

En platform til at skabe engagement via online afstemninger. Med Vevox engagerer du dine deltagere gennem ordskyer, quiz og debat – læs mere om Vevox.