Mobil videoplatform og apps

Med automatisk enhedsdetektering og mobilapps til iOS og Android lægger Panopto hele din videoplatform i din lomme. Panopto sikrer, at du nemt kan dele mobilvideo direkte fra din smartphone eller tablet.

En komplet alt-i-en videoplatform

Som du kan tage med dig overalt.

“Understøttelse af mobilvideo” bør betyde mere end blot at tilbyde billede-i-billede-afspilning. Med Panoptos mobile videoplatform kan du optage videoer, planlægge nye optagelser, godkende nye videoer, søge i hele dit videobibliotek og dele videoer – alt sammen fra din smartphone eller tablet.

mobilvideo

En mobil videoplatform, der kan mere

HTML5 mobil videoafspiller

Panoptos HTML5-videoafspiller leverer en optimeret visningsoplevelse med hurtig opstart og minimal buffering, uanset forbindelsens hastighed.

Videolayout, der kan tilpasses

Vælg, hvordan dit publikum skal se din video på mobilen: side om side, billede-i-billede eller Panoptos unikke flisevisning til videoer med flere kameraer.

Offline-visning på mobilen

Gør det muligt for seerne at downloade dine optagelser til deres mobile enheder, så de kan se dem offline.

Captions til video på mobilen

Panoptos mobilapps og indlejrede videopodcasts giver seerne mulighed for at se undertekster under afspilningen.

Mobil videooptagelse

Det bedste kamera er det, du har på dig. Panoptos mobilapps gør det nemt at uploade video optaget med en mobil enhed.

Mobil videosøgning

Med Panoptos iOS- og Android-apps kan du finde ethvert ord, der siges eller vises i en video, og spole frem til det præcise øjeblik.

Indfødte iOS- og Android-apps

Træf dine egne teknologivalg.

I kampen om smartphone-operativsystemer vil du aldrig kunne overbevise nogen om at skifte side. Så det skal du ikke bekymre dig om. Panopto tilbyder indbyggede mobile Android- og iOS-apps, der understøtter videooptagelse, upload, søgning, afspilning og meget mere.

Automatisk registrering af enheder

En mobil HD-videoafspiller, der fungerer på alle enheder.

Den video, du ser på din Samsung Galaxy S8, og den, du ser på din iPad Pro, bør være skræddersyet til enhedens størrelse og muligheder. Panoptos HTML5-mobilvideoafspiller registrerer automatisk din enhed, hver gang du klikker på play, og leverer en visningsoplevelse, der er optimeret til din skærmopløsning og forbindelseshastighed.

Fjernstyr optagelser med din smartphone

For administratorer giver Panoptos unikke fjernstyringsfunktion dig mulighed for at få vist, planlægge og administrere optagelser i alle rum, hvor Panopto er implementeret. Denne funktion sikrer, at en mobilvideo nemt kan håndteres og organiseres på tværs af forskellige lokationer.

Se live-udsendelser på farten

Dine mobile seere vil se mindre buffering og afspilning i højere kvalitet, når du livestreamer med Panopto. Panopto bruger HTTP Live Streaming (HLS) til at levere den bedst mulige seeroplevelse for live-streams på en mobil enhed og inkluderer DVR-lignende kontroller, der gør det muligt for seerne at spole tilbage i en live-stream under en udsendelse.

Er du klar til at se Panopto i aktion?

Panopto

Den førende videoplatform for virksomheder og universiteter. Med Panopto kan du gøre det hele med ét værktøj: Optag, rediger, host og distribuer sikkert dine videoer – læs mere om Panopto.

Hihaho

Den nemmeste måde at skabe avancerede interaktive videoer på. Med hihaho har du en platform til interaktivt video overlay – læs mere om hihaho.

D2L Brightspace

En fleksibel og robust læringsplatform i form et Learning Management System. Med Brightspace lærer du i alle stadier af livet – læs mere om Brightspace.

Vevox

En platform til at skabe engagement via online afstemninger. Med Vevox engagerer du dine deltagere gennem ordskyer, quiz og debat – læs mere om Vevox.