Panopto integrationer

Her kan du læse om en række af de integrationer, som Panopto har. Vi starter med integrationen med LMS. Jeres Learning Management System er formodentlig en central hub for jeres kurser, men selv de mest avancerede LMS-systemer er ikke bygget til at facilitere videoer. Panopto løser denne udfordring og giver jer mulighed for at optage, se, søge og håndtere jeres videoer, uden nogensinde at skulle gå ud af jeres LMS system. Panopto har integration med Cornerstone, Brightspace, Moodle, SAP SuccessFactors med flere.

Er jeres LMS ikke blandt nedenstående systemer, anvendes typisk en kombination af SSO og indlejrede enheder til at integrere video i jeres LMS. Løsningen tilpasses jeres behov, alt efter om I ønsker at kunne vise, søge på video i jeres LMS eller andet. Det er muligt at integrere individuelle videoer, play lister, foldere, afdelinger og endda hele portaler i jeres system – uden behov for separate log-ins. Panopto kan imødekomme grundlæggende workflows out of the box. Det er også muligt at tilbyde løsninger med API, SCORM etc.

Læs mere om vores LMS integrationer ved at klikke på ikonerne nedenfor (går til www.panopto.com)

Panopto og LMS integration

Learning Management Systemer

Kan du ikke se jeres LMS? Hvis jeres LMS er LTI-kompatibelt, kan I integrere det med Panopto.
Læs mere på www.panopto.com

Kommunikationsteknologi og Panopto

Kommunikation og samarbejde

Panopto hjælper til at øge produktivitet og samarbejde på tværs af teams. Ved at integrere Panopto med jeres eksisterende kommunikations- og samarbejdsteknologier, bliver det nemmere for teams og medarbejdere at genfinde og dele information. Panopto har integration med Teams, Zoom, Slack, Webex med flere.

Med Panopto kan du automatisere og spare tid på komplicerede video workflows og øge informationsdeling blandt medarbejdere via både on-demand og live videooptagelser af fx møder. Videooptagelserne indekseres til søgning, og således kan man efterfølgende genfinde præcise passager fra møder og andre videooptagelser. Søg på det talte og skrevne ord via ASR and OCR på 20 forskellige sprog.

Læs mere om integrationer med kommunikations- og samarbejdsteknologier ved at klikke på ikonerne nedenfor (går til www.panopto.com)

Møde- og samarbejdsteknologier

Panopto integration med Microsoft Teams

Optag jeres møder og gør dem søgbare. Se, find og søg i jeres møder via Panoptos VCMS-løsning. Når et møde uploades til Panopto, bliver det automatisk indekseret og gjort søgbart. Søg på det talte og skrevne ord via OCR (Optical Character Recognition) og ASR (Automatic Speech Recognition). Fungerer på 20 forskellige sprog: Engelsk (US), engelsk (GBR), engelsk (AUS), dansk, norsk, svensk, finsk, hollandsk, tysk, fransk, ungarsk, italiensk, japansk, koreansk, polsk, portugisisk, spansk (ESP), spansk (MEX), russisk og kinesisk (simplificeret/Mandarin).

Videoen til højre handler om fordelene ved integration med Microsoft Teams i forhold til optagelse af møder. Men princippet er det samme, uanset om du anvender Teams, Zoom eller WebEx som mødesoftware.

Læs mere om integration med Microsoft Teams (går til www.panopto.com)

Interaktive videoløsninger

Make your videos click! Når det kommer til at design af læringsoplevelser er det vigtigere end nogensinde at fastholde folks opmærksomhed. Panopto har indgået partnerskab med Hihaho, der tilbyder en fyldestgørende pallette af værktøjer til nemt og intuitivt at lave interaktive videoer med henblik på at engagere seeren. Med denne integration kan kursusudbydere og undervisere skabe videoer med interaktive elementer for at fremhæve koncepter, øge læring og bevare folks opmærksomhed.
Nemt at lave interaktive videoer med Panopto og Hihaho

Foruden Panoptos features så som quizzer og noter, tilbyder Hihaho en lang række interaktive elementer, som undervisere kan tilføje til Panopto videoerne:

Forgrenet visning:  Tilføj pop-up menuer, billeder med hyperlinks eller links i videoerne for at aflede handling
Fokuselementer:  Tilføj hotspots, highlights and og digitale zoom effekter for at henlede opmærksomheden på bestemte elementer på skærmen
Overlejring:  Tilføj tekst og lyd overlering ovenpå videoer
Analyse: Få værdiful data på, hvordan seere interagere med de interaktive elementer, når de ser videoerne

Læs mere om integration mellem Panopto og Hihaho (går til www.panopto.com)

Interaktive videoløsninger