Integrer Panopto med den
teknologi, du elsker

Learning Management Systems (LMS)

Panopto integreres problemfrit med learning management-systemer (LMS) for at levere og administrere videoindhold effektivt og forbedre læringsoplevelsen. Vi har beskrevet de mest udbredte LMS’er i Danmark, som du kan læse mere om her:

Unified Communications og samarbejde

Optag og administrer alle organisationens virtuelle møder i et video-CMS, hvilket øger mødeintelligensen, synligheden og tilgængeligheden. Vi har beskrevet de mest udbredte Unified Communications i Danmark, som du kan læse mere om her:

Videoskabelse og engagement

Skab engagement med interaktivt indhold og afspilningsintegrationer. Vi har beskrevet den bedste løsning til at skabe interaktivt video overlay, som du kan læse mere om her:

Panopto

Den førende videoplatform for virksomheder og universiteter. Med Panopto kan du gøre det hele med ét værktøj: Optag, rediger, host og distribuer sikkert dine videoer – læs mere om Panopto.

Hihaho

Den nemmeste måde at skabe avancerede interaktive videoer på. Med hihaho har du en platform til interaktivt video overlay – læs mere om hihaho.

D2L Brightspace

En fleksibel og robust læringsplatform i form et Learning Management System. Med Brightspace lærer du i alle stadier af livet – læs mere om Brightspace.

Vevox

En platform til at skabe engagement via online afstemninger. Med Vevox engagerer du dine deltagere gennem ordskyer, quiz og debat – læs mere om Vevox.