Skab, kurater og indfang indhold

Giv mulighed for at dele viden
på tværs af din organisation

Brancheførende
skaber- og optagelsesværktøjer

Byg en fleksibel fremtid for læring og arbejde med brugervenlige optagelsesværktøjer, der forvandler øjeblikke til viden, der kan deles.

Optagelse af forelæsninger og møder

Optag kurser, uddannelse eller møder, uanset hvor læringen finder sted, med brugervenlige og integrerede værktøjer til fleksibel liveoptagelse.

Fjernoptagelse

Styr eller automatiser videooptagelse med fjernadgang via en webbrowser eller smartphone.

Interaktiv videoredigering

Rediger nemt videoer med brugervenlige, skybaserede redigeringsværktøjer til tilpasning af videoindhold. Trim klip, indlejr quizzer, synkroniser slides og meget mere.

Nem live-streaming

Send live-begivenheder fra live-foredrag til town halls med et enkelt klik på webcasting og sikker hosting.

Nem, ikke-destruktiv webbaseret redigering

De fleste værktøjer for videoredigering tager et helt liv at lære. Panopto holder tingene enkle, så det er nemt at rydde op eller forbedre en optagelse, før den deles. Det bedste af det hele er, at redigering i Panopto er ikke-destruktiv, så uanset hvad du redigerer, har du altid en original optagelse at vende tilbage til.

Trimning og udklipning

Trim uønskede dele af din video, eller opdel eksisterende videoer i mindre klip.

Veksl mellem streams

Skift mellem forskellige videoindgange i optagelser med flere kameraer.

Splejsning og remixing

Kombiner eksisterende optagelser, eller upload og sæt nye videoer sammen.

Optag hvad som helst, når som helst

Panoptos fleksible videooptagelse gør det nemt at optage online og offline og optage live eller virtuelle møder, forelæsninger og meget mere overalt fra foretrukne enheder som computere, smartphones, webkameraer og AV-grænseflader.

Få mere engagement med interaktivt indhold

Integrer quizzer, surveys, afstemninger og websider hvor som helst i dine videoer for at øge engagementet. Seerne kan svare direkte i Panoptos videoafspiller, og deres interaktioner følges og deles i analyser.

Præsentationer med flere streams giver dynamiske optagelser

Lav dynamiske optagelser fra flere streams eller sideløbende med visuelle præsentationer. Et Smart Camera med automatisk tracking holder tingene i fokus under præsentationens mest dynamiske øjeblikke.

Få budskabet ud med live-streaming, der kun tager et enkelt klik

Send dine vigtigste forelæsninger, møder eller træning på tværs af campus eller din organisation med nem live-streaming og ingen kompliceret opsætning. Se med fra enhver enhed og gense sikkert, on demand.

Gør din organisation til indholdsskabere

Skab en fleksibel fremtid for arbejde og læring med nemme optagelses- og skaberværktøjer, som alle kan bruge. Gør det nemt og effektivt at skabe indhold og øge viden on-demand.

Panopto

Den førende videoplatform for virksomheder og universiteter. Med Panopto kan du gøre det hele med ét værktøj: Optag, rediger, host og distribuer sikkert dine videoer – læs mere om Panopto.

Hihaho

Den nemmeste måde at skabe avancerede interaktive videoer på. Med hihaho har du en platform til interaktivt video overlay – læs mere om hihaho.

D2L Brightspace

En fleksibel og robust læringsplatform i form et Learning Management System. Med Brightspace lærer du i alle stadier af livet – læs mere om Brightspace.

Vevox

En platform til at skabe engagement via online afstemninger. Med Vevox engagerer du dine deltagere gennem ordskyer, quiz og debat – læs mere om Vevox.