Sikker video management

Videoer er ikke som andre filer. Panoptos content management system er bygget til sikker lagring og administration af videoaktiver i stor skala.

Hvorfor har du brug for et video content management system (video CMS)?

LMS’er (Learning Management Systems), CMS’er (Content Management Systems) og CRM-systemer (Customer Relationship Management) er ikke designet til at håndtere videoer. De begrænser dine filstørrelser. De understøtter ikke alle typer videofilformater. Og den måde, de streamer video på, kan hurtigt sløve dit netværk.

Et video content management system, eller video CMS, er specialbygget til at gøre det muligt for organisationer at centralisere, administrere og levere video sikkert online.

Med Panoptos brancheførende video CMS er det nemt for alle i din organisation at finde og streame alle dine videoaktiver online, uanset hvor i verden de befinder sig. Det bedste af det hele er, at Panopto kan integreres med dit eksisterende LMS, CMS, CRM og andre interne IT-systemer, så du kan dele videoer og videoafspilningslister på de steder, hvor dine medarbejdere allerede søger information.

Få mere at vide om Panoptos integrationer

For teamet her hos Nike har Panopto to store fordele. For det første hjælper Panoptos videoplatform os virkelig med at opfylde alle vores videobehov. Og for det andet har Panoptos kundeservice været helt fantastisk.

Marie Dufosse, Program Coordinator, Nike

Sikker login og tilladelser på brugerniveau

Med Panopto kommer sikkerheden først. Panoptos video CMS kan integreres med single sign-on (SSO)-ID-styringsløsninger, herunder Google Apps, oAuth, SAML og Active Directory, samt en række LMS-godkendelsessystemer til både desktop- og mobilbrugere. Kunder kan godkende via andre ID-udbydere ved hjælp af Panoptos API og kan løbende synkronisere adgangskontrollister.

Som standard kan videoer, der er uploadet til dit Panopto-bibliotek eller livestreamet, kun ses af brugere, der har fået adgang. Administratorer kan gøre udvalgte videoer mere tilgængelige, enten for alle, der er logget ind på dit Panopto-video CMS, eller for offentligheden. Administratorer kan også opdatere delingsindstillinger for samlinger af videoer, så det ikke er nødvendigt at opdatere hver enkelt optagelse.

Det eneste video management system, der hjælper teams med at arbejde smartere, ikke hårdere

Panoptos løsninger til videosøgning og -finding hjælper organisationer med at ændre de måder, de samarbejder og deler viden på.

Søg i hele dit bibliotek af videoer og mødeoptagelser, ligesom du søger i din e-mail, for øjeblikkeligt at finde værdifuld information i alle videoaktiver, du har tilladelse til at se. Du kan springe til det nøjagtige øjeblik, hvor et søgeord nævnes, eller bruge Panoptos unikke funktion for videonavigation, som f.eks. indholdsfortegnelsen og visuelle thumbnails, til at springe rundt og få andre indsigter hurtigt.

Med video-tagging og abonnementer spredes viden endnu hurtigere. Anvend tags for at øge synligheden af videoindhold på tværs af dit team, din afdeling eller hele din organisation. Du og andre brugere kan gennemse videoer efter tag eller abonnere på relevante tags for at holde jer opdateret om bestemte dele af virksomheden. Du kan også abonnere på videoer, der deles af andre brugere i din organisation.

Konverter aldrig mere en videofil

Upload en eller hundrede videoer i stort set alle formater. På få minutter vil Panopto automatisk omkode alle optagelser, så de kan deles med alle og afspilles på alle enheder. Panopto understøtter en stadigt voksende liste af videoformater, herunder AVI, MP4, MPG, WMV, MOV, QT, ASF, 3GP, WMA, MP3, M4V og mange flere.

En end-to-end videoplatform

Håndtering af video bør ikke kræve en samling af punktløsninger. Panopto er den eneste teknologi, du har brug for til at skabe, administrere og livestreame videoindhold sikkert fra enhver enhed. Enten alene eller integreret med din LMS, CMS, CRM eller virksomhedsportal gør Panoptos video management platform det lettere at få video til at fungere for din organisation.

Video cloud

Host videoer sikkert i skyen, og styr adgangen til både din portal og de enkelte videoer.

Træk og slip video-upload

En efter en eller hundrede ad gangen kan du nemt uploade eksisterende videoer til dit video CMS.

Transcoding af video

Du skal aldrig bekymre dig om filtyper igen. Panopto formaterer automatisk alle videoer til optimal afspilning.

Levering af video

Lever video over dit netværk og på tværs af firewalls ved hjælp af HLS og adaptiv bitrate-streaming.

Mobile apps

Med indbygget understøttelse af mobilvideo bringer Panopto hele dit videobibliotek med dig i lommen.

Interaktive videoafspillere

Gør dit videobibliotek mere engagerende med interaktive afspillere og fleksible afspilningsmuligheder.

Interaktive quizzer

Test forståelsen, forstærk koncepter, forbedr fastholdelsen og gør dine videoer mere interaktive.

Videoanalyse

Få detaljerede rapporter om seernes engagement og drop-off-rate for hver video i dit bibliotek.

Video captioning

Tilføj automatisk undertekster til dine videoer for at forbedre tilgængeligheden.

Tilpasning af brand

Tilpas nemt din videoportals farver, logo og ikoner, så de passer til din organisations brand.

Brugerdefineret video-branding

Tilføj dit logo og dine farver for at tilpasse udseendet og følelsen af dine videoer, uanset hvor de vises.

Video-branding, fra din portal til dine afspillere

Brugerdefineret videobranding bør omfatte mere end blot at tilføje dit logo til din hjemmeside.

Med Panopto udvides brandtilpasningen til hele dit videobibliotek, fra din portalside, interaktive videoafspiller og indlejrede videoafspiller, helt ned til kontrolelementerne, fanerne og knapperne. Yderligere tilpasning kan ske på mappeniveau, så organisationer kan anvende unik branding specifikt for akademiske afdelinger, børnebrands og individuelle forretningsenheder.

Det look, du ønsker på 60 sekunder eller mindre

Du skal blot uploade dit logo, vælge en accentfarve, og så er du færdig. Panopto tilpasser din videoportal og videoafspillerens kontrolelementer, så de afspejler din brandidentitet. Der kræves ingen ekspertise i webdesign.

Alle brands ser godt ud i Panopto

Så din brandfarve er citronchiffon (#FFFACD)? Det er ikke noget problem. Panoptos patentanmeldte algoritme justerer automatisk webstedets farver og fremhævninger for at sikre, at teksten altid er læsbar, og at dit videobibliotek ser godt ud.

Tilføj brugerdefinerede virtuelle baggrunde

Når det ikke er muligt at optage videoer i et professionelt miljø, gør sløring og udskiftning af virtuelle baggrunde det nemt at skabe en videobesked eller præsentation, der ser ren og poleret ud. Upload et standardbaggrundsbillede til Panopto, så din organisations brugere kan skabe videoindhold med et ensartet udseende, der afspejler dit brand, samtidig med at de forbliver produktive.

Er du klar til at se
Panopto i aktion?

Panopto

Den førende videoplatform for virksomheder og universiteter. Med Panopto kan du gøre det hele med ét værktøj: Optag, rediger, host og distribuer sikkert dine videoer – læs mere om Panopto.

Hihaho

Den nemmeste måde at skabe avancerede interaktive videoer på. Med hihaho har du en platform til interaktivt video overlay – læs mere om hihaho.

D2L Brightspace

En fleksibel og robust læringsplatform i form et Learning Management System. Med Brightspace lærer du i alle stadier af livet – læs mere om Brightspace.

Vevox

En platform til at skabe engagement via online afstemninger. Med Vevox engagerer du dine deltagere gennem ordskyer, quiz og debat – læs mere om Vevox.