Onboarding

Software til onboarding af medarbejdere

Panoptos værktøjer til onboarding med kan få dine nyansatte hurtigere i gang med alt fra registrering af fordele til virksomhedskultur.

Giv nye medarbejdere den information, de skal bruge for at få succes

Effektiv onboarding af medarbejdere er en vigtig del af enhver organisations lærings- og udviklingsaktiviteter. Og video er det perfekte værktøj til at forbedre dine onboarding-programmer.

Med Panopto kan du oprette et bibliotek med træningsvideoer til nyansatte med vejledninger og bedste praksis for alle roller i virksomheden. Du kan introducere din virksomhedskultur gennem videopræsentationer fra ledelsen. Og du kan give medarbejdere og deres familier on-demand information om virksomhedens fordele og tilmeldingsprocedurer.

Tidligere kunne det tage en person tre til fire måneder at fordybe sig i et af vores produkter. Vores proces er mere effektiv nu, og det er der, vi ser den største fordel. Brugen af Panopto gør os mere effektive internt, hvilket igen gør det muligt for os at arbejde mere effektivt med vores kunder.

CEO, Financial Technology Company

Søgbare on-demand videoer hjælper med at reducere omkostningerne ved onboarding

At få nye medarbejdere i gang koster op til 30 procent af deres årsløn. Der er selvfølgelig en god grund til den investering, da effektive onboarding-programmer hjælper med at forhindre tidlig udskiftning for så mange som 1 ud af 4 nyansatte.

Med Panopto kan du opbygge et onboarding-program, der skalerer omkostningseffektivt. Lav onboarding-videoer til medarbejderne én gang og fjern behovet for, at ledere, fageksperter og undervisere bruger ekstra tid på at gentage grundlæggende oplysninger. Nyansatte kan se optagelserne direkte fra deres bærbare computer eller smartphone, hvilket reducerer behovet for dyr on-site træning.

Hjælp nye medarbejdere med at fastholde det, de lærer under onboardingen.

De fleste nye medarbejdere bruger deres første dage og uger på at drukne i detaljer. Produktdemonstrationer, jobansvar, personalegoder, teamintroduktioner, velkomst fra ledelsen, virksomhedspolitikker og meget mere. Det er en overvældende mængde information, og de fleste nyansatte vil ikke huske meget mere end det grundlæggende.

Du kan hjælpe ved at gøre video til en del af dine almindelige onboarding-processer. Med video kan dine teams optage alle de vigtige “første uge”-præsentationer og give nye medarbejdere mulighed for at gennemgå oplysningerne, når (og så ofte) de har brug for det. Dine teams kan endda tilføje interaktive videoquizzer til onboarding-videoer for at bekræfte forståelsen, forstærke nøglebegreber og forbedre fastholdelsen af viden. Og med Panoptos unikke videosøgemaskine kan dine nyansatte straks finde og spole frem til specifikke punkter og ideer i en hvilken som helst video, hvilket gør det til en leg at finde selv de mindste detaljer, mens de kommer op i fart.

Forbedr sammenhængen i dine onboarding-initiativer

For virksomheder med kontorer over hele verden, eller endda bare teams, der er spredt over etager og bygninger, er det vigtigt at kommunikere virksomhedskultur og politikker konsekvent.

Der er ingen nemmere måde at gøre onboarding konsekvent på end med video. Panoptos videoplatform til virksomheder gør det muligt for dine ansættelseschefer og dine teams for medarbejderudvikling at sikre, at alle nye medarbejdere hører de samme velkomstbeskeder, lærer de vigtigste politikker og processer på samme måde og kommer godt fra start – hver gang

Panopto hjælper med at gøre processen med at tilegne sig produktviden meget hurtigere. For nylig blev en af vores udviklere spurgt af en nyansat, hvordan han skulle udføre en bestemt opgave. Ved hjælp af Panopto demonstrerede han processen trin for trin i en meget kort optagelse. Nu har vi disse oplysninger klar, så alle andre kan se dem, følge med og lære af dem når som helst.

Manager, Employee Development, Business Software Company

Gør onboarding-oplevelsen personlig

Når medarbejderne begynder at komme i gang, bliver deres onboarding-behov hurtigt mere personlige. Jobspecifikke processer får større betydning, så nyansatte kan blive produktive og bidrage til deres organisation.

Med video kan du udvikle et onboarding-program, der er tilpasset de enkelte teams og jobrollers behov. Personlige videoafspilningslister giver en læringssti, som nyansatte kan følge i løbet af de første par måneder, og mikrolæringsvideoer gør det nemt for medarbejderne at indtage information i små bidder.

Onboarding af medarbejdere

Bryd isen med introvideoer til medarbejderne

Introduktioner er det første skridt i teambuilding. Hurtige rundvisninger og korte velkomstmails er ikke nok – i en perfekt verden ville du flyve alle nyansatte ud til alle kontorer for at hjælpe dem med at lære alle andre medlemmer af dit team at kende.

Heldigvis findes der en mere effektiv og økonomisk måde at introducere nye teammedlemmer på, uanset hvor de arbejder. Ved hjælp af Panopto og en bærbar computer eller smartphone kan hver af dine nyansatte lave en kort introduktionsvideo om sig selv under onboarding-processen. Ved at uploade medarbejderintrovideoer til dit interne videobibliotek opbygger du effektivt et søgbart videokatalog over kolleger, som hele virksomheden kan få adgang til.

Organisatorisk socialisering uden grænser

Socialisering lærer nye medarbejdere de værdier, normer og adfærdsmønstre, der vil hjælpe dem med at blive succesfulde bidragsydere i virksomheden. Men med flere mennesker, der arbejder på afstand, og teams, der arbejder på forskellige kontorer, er det sværere end nogensinde for nyansatte at lære tingene rigtigt at kende.

Panopto tilbyder organisationer en fleksibel videobaseret løsning, der kan tage medarbejderne med på en evolutionær rejse for at forstå de forskellige mennesker og grupper, der virkelig definerer virksomhedskulturen. Med en søgbar YouTube-lignende videoportal fuld af træning, viden og kommunikation kan nyansatte organisk få et bredere perspektiv på jeres kultur, uanset hvor de befinder sig. Bare det at se kuraterede videoafspilningslister, gennemse videoer efter tags og abonnere på indhold fra fageksperter og ledere kan hjælpe med at socialisere nyansatte under hele deres onboarding, og mens de bevæger sig gennem deres karriere.

Videobibliotek og videoarkiv og vcms

Panopto

Den førende videoplatform for virksomheder og universiteter. Med Panopto kan du gøre det hele med ét værktøj: Optag, rediger, host og distribuer sikkert dine videoer – læs mere om Panopto

Hihaho

Den nemmeste måde at skabe avancerede interaktive videoer på. Med hihaho har du en platform til interaktivt video overlay – læs mere om hihaho

D2L Brightspace

En fleksibel og robust læringsplatform i form et Learning Management System. Med Brightspace lærer du i alle stadier af livet – læs mere om Brightspace

Vevox

En platform til at skabe engagement via online afstemninger. Med Vevox engagerer du dine deltagere gennem ordskyer, quiz og debat – læs mere om Vevox