Interaktiv videoquiz

Panoptos enkle quizzer inde i videoen hjælper undervisere med at teste forståelsen, forstærke nøglebegreber, forbedre fastholdelsen af viden og gøre deres videoer mere engagerende. Med en interaktiv videoquiz kan undervisere skabe en dynamisk læringsoplevelse, der effektivt måler og forbedrer elevernes viden.

Tilføj spørgsmål, ikke besvær - fleksibel og intuitiv quizzing

Med Panopto kan undervisere oprette og tilføje multiple choice-, checkbox- og sandt/falsk-spørgsmål til deres optagelser på få sekunder, direkte fra Panoptos online videoeditor. Hver interaktiv videoquiz sætter automatisk videoafspilningen på pause, så seerne kan bruge så meget tid som nødvendigt på hvert spørgsmål.

Interaktiv videoquiz

Dine tests på din måde - enkel konfiguration af indstillinger

Videoskabere vælger, om seerne kan tage quizzer igen, se deres karakterer og/eller gennemgå de rigtige svar. Skaberne kan også vælge at inkludere forklaringer på korrekte svar.

Få øjeblikkelig feedback på seernes forståelse

Resultaterne fra Panoptos interaktive videoquiz samles til gennemgang, hvilket gør det nemt at se, hvilke studerende der måske har kæmpet med materialet, og hvilke spørgsmål der var mest udfordrende.

Er du klar til at se Panopto i aktion?

Panopto

Den førende videoplatform for virksomheder og universiteter. Med Panopto kan du gøre det hele med ét værktøj: Optag, rediger, host og distribuer sikkert dine videoer – læs mere om Panopto.

Hihaho

Den nemmeste måde at skabe avancerede interaktive videoer på. Med hihaho har du en platform til interaktivt video overlay – læs mere om hihaho.

D2L Brightspace

En fleksibel og robust læringsplatform i form et Learning Management System. Med Brightspace lærer du i alle stadier af livet – læs mere om Brightspace.

Vevox

En platform til at skabe engagement via online afstemninger. Med Vevox engagerer du dine deltagere gennem ordskyer, quiz og debat – læs mere om Vevox.