Zoom og Panopto-integration

Zoom og Panopto er bedre sammen

Zoom er et fantastisk værktøj til at holde og optage møder. Det er endnu bedre, når det er integreret med Panoptos brancheførende løsning til sikker administration og deling af videoer.

Panoptos indbyggede Zoom-integration skaber en end-to-end-videoløsning, som du kan stole på til at optage dine møder og derefter automatisk gøre disse optagelser søgbare og delbare i din organisations sikre videobibliotek.

Derudover indeholder Panopto værktøjer til redigering af Zoom-optagelser, funktioner, der muliggør løbende samarbejde mellem mødedeltagere, en robust videoanalysepakke, som du kan bruge til at gøre dine møder smartere, og ubegrænset fleksibel cloud-lagring, så du kan beholde dine mødeoptagelser, så længe dine politikker for informationsopbevaring anbefaler det.

Hvordan sikrer du en million møder?

Selv de mest rutinemæssige møder kan indeholde følsomme oplysninger, som du ikke vil gøre offentligt tilgængelige. Fra produktlanceringsplaner og kampagneplaner til testskemaer og interne arkitekturdiskussioner – der er meget, dine medarbejdere har brug for at tale om, som du ikke ønsker, at de forkerte øjne skal se.

Medarbejderne deltager typisk i tre til fem møder om dagen. Det betyder, at en stor organisation med tusindvis af medarbejdere kan generere over en million mødeoptagelser om året. Det er afgørende for enhver virksomheds IT-strategi at sikre fortroligheden af den intellektuelle ejendom, der genereres på disse møder.

Panopto uploader automatisk Zoom-optagelser til en sikker videosky, omkoder dem til optimal afspilning på enhver enhed og giver administratorer en række muligheder for at lette sikker deling, håndhæve opbevaringspolitikker, indstille tilgængelighedsvinduer for videoindhold og meget mere.

Giv tid tilbage til dine teams i stor skala

Zoom giver dig mulighed for nemt at optage dine møder og indfange lyd, video, skærmdeling, PowerPoint-slides eller andet indhold, du kan dele under en videokonference. Men hvor nemt er det at bruge mødeoptagelsen, når mødet er slut, og du har mest brug for oplysningerne?

Svaret afhænger af dit Zoom-abonnement, og hvor meget tid dit team har til rådighed. Betalende Zoom-abonnenter kan gemme deres møder i Zoom Recording Cloud, hvor mødeværterne enten kan downloade MP4-filen af deres møde eller dele et unoteret link til videoen. Det er en manuel delingsproces, der skal udføres for hver eneste optagelse – find optagelsen, indstil visningstilladelser, og del derefter med de rigtige personer. Og afhængigt af din Zoom-plan kan du opleve, at du kun har begrænset lagerplads til dine videoer, eller at dine optagelser automatisk udløber efter 30 dage.

Med Panopto kan Zoom-optagelser automatisk deles med mødedeltagere og findes med det samme af dem, der har visningstilladelse, med en simpel søgning. Glem alt om at prøve at finde de fem minutters samtale, du ledte efter et sted i en timelang mødeoptagelse. Panoptos AI-drevne videosøgning fører dig til det nøjagtige øjeblik, hvor dit søgeord blev sagt eller vist på skærmen.

Samarbejd på en anden måde

Møder er dynamiske, samarbejdsorienterede begivenheder, som ofte omfatter flere personer, der taler sammen, mens de deler skærme, slides og dokumenter og endda skriver på whiteboards – ofte fra forskellige steder. Med Panopto kan du sikre, at alle detaljer, der deles på dit møde, bliver optaget, samtidig med at du udvider samarbejdsoplevelsen langt ud over Zoom-videokonferencen i realtid.

Panopto giver seeren kontrollen og giver en mere engagerende og interaktiv afspilningsoplevelse. Når du integrerer Zoom med Panopto, kan seerne se den aktive taler sammen med ethvert videofeed, der er optaget under mødet, herunder skærmdeling, slides, whiteboards i rummet samt Zoom-gallerivisningen, der viser andre deltagere i opkaldet. Seerne kan til enhver tid skifte mellem alle disse videofeeds baseret på deres præferencer, slå captions til og fra, når de er tilgængelige, og endda ændre videoens afspilningshastighed.

Panopto indeholder interaktive funktioner, der understøtter samarbejde i videoen, automatisk trækker live-chats ind fra dine Zoom-møder og gør det muligt for seerne at tilføje kommentarer i videoen, efter at mødet er slut. Panopto hjælper også seerne med hurtigt at navigere i indholdet i en mødeoptagelse ved hjælp af Smart Search, video thumbnails, der viser en klikbar forhåndsvisning af, hvad der kommer til at ske, samt en udskrift af optagelsen, som du kan rulle igennem og klikke på for at springe fremad.

Rediger zoom-optagelser

Før du deler med resten af din organisation, kan Zoom-mødeværter bruge Panoptos videoredigeringsværktøjer til at fjerne tilfældige samtaler i begyndelsen af et Zoom-opkald, klippe samtaler uden for emnet ud i midten eller trimme det ned til kun de vigtigste diskussioner. Du kan endda tilføje nyt indhold som f.eks. ekstra videokommentarer, links og quizzer eller sammenføje flere opkald om samme emne for at gøre dit optagede møde til en mere komplet informationsressource for dit team.

Dybere forretningsinformation gennem videoanalyse

Når du integrerer Panopto med Zoom, får du nye data, der hjælper dig med at vurdere, hvordan interne møder påvirker din virksomhed. Panoptos videoanalysepakke kan vise dig, hvilke medarbejdere der har set hvilke mødeoptagelser, om optagelserne bliver set til ende, hvilke emner der skaber mest diskussion på møderne og meget mere.

Panopto

Den førende videoplatform for virksomheder og universiteter. Med Panopto kan du gøre det hele med ét værktøj: Optag, rediger, host og distribuer sikkert dine videoer – læs mere om Panopto.

Hihaho

Den nemmeste måde at skabe avancerede interaktive videoer på. Med hihaho har du en platform til interaktivt video overlay – læs mere om hihaho.

D2L Brightspace

En fleksibel og robust læringsplatform i form et Learning Management System. Med Brightspace lærer du i alle stadier af livet – læs mere om Brightspace.

Vevox

En platform til at skabe engagement via online afstemninger. Med Vevox engagerer du dine deltagere gennem ordskyer, quiz og debat – læs mere om Vevox.