Udgiv til din organisation

Udgiv videoer on-demand og udvid dit vidensbibliotek

Administrer og lever læringsindhold på tværs af teams, undervisningslokaler og lokationer med en brugervenlig platform, der er bygget til skalerbar videndeling.

Smart, sikker og nem deling af indhold

Se on-demand

Se og del videoer on-demand med et personligt indholdsbibliotek, der er let tilgængeligt og sikkert hostet.

Sikker videosky

Beskyt din organisations følsomme indhold i en sikker videosky med nemme adgangstilladelser og brugergodkendelse.

Administrer indhold i stor skala

Organiser, udgiv og lever videoer, uanset hvor læringen finder sted, med en robust lagringsplatform, der er bygget til at skalere viden.

Optimeret afspilning fra enheder

Optimer seeroplevelsen med afspilning i høj kvalitet fra enhver enhed, der er transkodet til hurtig opstart og minimal buffering.

Omdan dit indhold til on-demand viden

Få adgang til videoer on-demand fra et personligt bibliotek, der indfanger og gemmer kritiske indsigter, uundværlige forelæsninger og vigtige møder til en fleksibel fremtid for læring og arbejde.

Nem indholdsstyring holder fokus på læring

Drop komplicerede teknologiopsætninger, specialiseret support og tilpassede protokoller. Uanset om du er administrator, skaber eller seer, reducerer Panoptos nemme content management platform kompleksiteten og leverer resultater i stedet for besvær.

Optimer visningen ved blot at trykke på play

Optimer øjeblikkeligt afspilningen til enhver enhed på tværs af dit netværk. Panopto registrerer og leverer en afspilningsoplevelse, der passer til webbrowsere, smartphones, tablets og meget mere. Adaptiv streaming sikrer minimal buffering uanset forbindelseshastighed.

Beskyt din organisations mest følsomme viden

Med Panoptos videosky kan du sikkert hoste og dele dit mest følsomme videoindhold. Tilpas visningstilladelser, beskyt mod datatab og serviceafbrydelser, integrer med dine Single Sign-On (SSO)-identitetssystemer og meget mere.

Tag videoer og følg dine yndlingsskabere

Det er nemt at finde viden og ideer med Panoptos video-tagging. Administrer tilgængelige tags og anvend dem på videoer for at øge synligheden på tværs af afdelinger og steder. Abonner på brugere og tags for at følge og finde vigtigt og relevant indhold.

Panopto

Den førende videoplatform for virksomheder og universiteter. Med Panopto kan du gøre det hele med ét værktøj: Optag, rediger, host og distribuer sikkert dine videoer – læs mere om Panopto.

Hihaho

Den nemmeste måde at skabe avancerede interaktive videoer på. Med hihaho har du en platform til interaktivt video overlay – læs mere om hihaho.

D2L Brightspace

En fleksibel og robust læringsplatform i form et Learning Management System. Med Brightspace lærer du i alle stadier af livet – læs mere om Brightspace.

Vevox

En platform til at skabe engagement via online afstemninger. Med Vevox engagerer du dine deltagere gennem ordskyer, quiz og debat – læs mere om Vevox.