Mødeintelligens

Panoptos omfattende AI-teknologier til møder muliggør smartere, mere innovative og mere produktive arbejdsstyrker.

Med Panoptos mødeintelligens har det aldrig været nemmere at gøre møder dynamiske.

Smarte virksomheder lærer mere af deres møder

De fleste organisationer arbejder ineffektivt, når det gælder møder: Tal én gang, og så er det væk for altid. Hvis deltagerne ikke tager rigelige noter, går viden permanent tabt eller glemmes, simpelthen fordi der ikke er nogen søgbar optegnelse eller dokumentation.

Forestil dig, at dine politikker for opbevaring af e-mails kun tillod medarbejderne at læse beskeder én gang. Vigtige oplysninger ville gå tabt, og produktiviteten ville lide skade uden et let søgbart arkiv over kommunikationen.

Panoptos løsninger med mødeintelligens gør det nemt at gøre møder til ægte digitale aktiver, der er lige så nyttige som e-mails eller beskeder, og som radikalt forbedrer videndeling og produktivitet i stor skala for at give din organisation en bæredygtig konkurrencefordel.

Mødeintelligens

Ved du, hvor alle din virksomheds mødeoptagelser befinder sig?

Ved du, om de alle er sikre?

I takt med at flere teams nu arbejder eksternt med tidsforskudte skemaer, stiger populariteten af at optage virtuelle møder. Disse optagelser indeholder vigtig intellektuel ejendom for virksomheden, men alligevel sendes de ofte rundt i organisationen via en række links og downloadede MP4-filer, som let kan kompromittere sikkerheden for fortrolige oplysninger.

IT-teams, der administrerer flere Unified Communications (UC) eller mødeløsninger, står over for en endnu større udfordring med at holde styr på den voksende mængde af mødeoptagelser. Og det kan blive dyrt at gemme disse optagelser, hvis de ikke administreres omhyggeligt.

Med Panopto kan du være sikker på, at din organisations intellektuelle ejendom er sikret. Panoptos platform for mødeintelligens fungerer på tværs af flere UC-udbydere og konsoliderer optagelser i et enkelt, sikkert arkiv med ubegrænset lagerplads.

Møde-AI, der gør mere end at tage noter

Møder er dynamiske, samarbejdsorienterede begivenheder, hvor flere personer ofte taler sammen, mens de deler skærme, slides og dokumenter – alt sammen fra forskellige steder. Mødeassistenter, der er designet til at tage noter og give resuméer, går ganske enkelt glip af en masse information, der kan vise sig at være værdifuld senere.

Panoptos innovative AI-funktioner til møder sikrer, at alle detaljer bevares, samtidig med at informationerne præsenteres i et format, der gør det nemt at finde frem til indsigterne. Denne avancerede mødeintelligens gør det muligt at optimere mødeoplevelserne og sikre, at ingen vigtige detaljer går tabt.

Smarte kapitler

Se et snapshot af vigtige øjeblikke fra et møde. Smarte kapitler genererer automatisk en indholdsfortegnelse for optagede møder, så seerne hurtigt kan navigere til bestemte øjeblikke.

Visuelt indeks

Opdag information gennem visuelle thumbnails, der er optaget i løbet af mødet. Du skal blot klikke på en thumbnail for at springe rundt til forskellige dele af et optaget møde.

Smart søgning

Find og se straks relevante samtaler med en enkel søgning. Panopto transskriberer ord, der tales og vises på skærmen, så selv den mindste detalje kan findes.

I starten ser de fleste mennesker nye teknologier på arbejdspladsen som endnu et system, de skal bruge. Men efterhånden som vi fortsætter med at implementere Panopto, kan vores medarbejdere tydeligt se produktivitetsfordelene i deres daglige arbejdsliv og i hele virksomheden - alle har været 110 % med på ideen.

Eric Hill, Senior Product Training Specialist, Canon Solutions America, Inc.

Stemmetranskription og intelligent videosøgning øger produktiviteten

De fleste teknologier for videosøgning søger kun i titlen og beskrivelsen af optagede møder. Det betyder, at medarbejderne skal gennemse timevis af video for at finde de to minutter, de rent faktisk har brug for. Det er ikke kun spild af tid, men det frustrerer også medarbejderne, som måske bare giver op og går videre uden den information, de ved findes.

Med Panoptos AI-drevne videosøgemaskine, der udnytter mødeintelligens, kan medarbejderne søge efter ethvert ord eller enhver sætning, der siges eller vises på skærmen under et møde, for øjeblikkeligt at finde præcise mødeøjeblikke og de oplysninger, de har brug for. Og det fungerer på 20 sprog, og flere er på vej.

Hver optagelse, der uploades til Panopto, transskriberes ved hjælp af automatisk talegenkendelse (ASR) og indekseres med optisk tegngenkendelse (OCR) for at gøre hvert ord, der vises i skærmdelinger under et møde, søgbart. Og da videoindhold i Panopto er adgangsbevidst, kan godkendte brugere finde og se enhver optagelse i dit bibliotek, som de har fået adgang til – de vil aldrig kunne se mødeoptagelser, som de ikke har adgang til, selv om de søger eller browser.

Få mere at vide om Smart Search

Panopto er hurtigt blevet mere end bare en træningsløsning for os. Vi bruger det også til at optage og dele Teams-møder, som begrænser antallet af deltagere. Nu kan månedlige møder, der afholdes af senioringeniører, ses og genses af alle teknikere i vores organisation.

Eric Hill, Senior Product Training Specialist, Canon Solutions America, Inc.

Sofistikerede værktøjer til videoredigering

Før de deles med andre, kan mødeværterne bruge Panoptos online værktøjer til videoredigering til at fjerne tilfældige samtaler i begyndelsen af et opkald, klippe fortrolige øjeblikke ud i midten eller trimme det ned for at fremhæve de vigtigste take-aways. Du kan endda tilføje nyt indhold som f.eks. ekstra videokommentarer, links og quizzer eller sammenføje flere mødeoptagelser om samme emne for at skabe et mere komplet informationsaktiv for dit team.

Workflows for lukket captioning i Panopto giver mulighed for problemfri tilføjelse af maskin- eller menneskeskabte captions. Automatiske maskingenererede captions kan øjeblikkeligt indsættes og redigeres på farten i enhver individuel optagelse. Administratorer kan også aktivere lukket captioning i stor skala ved at konfigurere tilladelsesbaseret bestilling fra de bedste globale udbydere af menneskelige captioning direkte i Panopto.

Den førende løsning for mødeintelligens

Dybere indsigt i organisatorisk samarbejde.

Når du integrerer Panopto med din teknologi for videokonference, får du nye data, der hjælper dig med at vurdere, hvordan interne møder påvirker din virksomhed. Panoptos videoanalysepakke viser dig, hvor mange møder du egentlig har, og hvor meget tid der bruges på dem, samt hvilke medarbejdere der ser hvilke møder, hvilke emner der søges og ses mest på og meget mere. Visningsdata på brugerniveau i Panopto giver administratorer yderligere data og revisionsværktøjer til at understøtte compliance management.

Giv større fleksibilitet til samarbejde, læring og kommunikation

Med flere teams, der arbejder hjemmefra og på hver sin side af kloden, kan det være en udfordring at få alle de rigtige mennesker til at deltage i et opkald på samme tid – og selv da kan prioriteterne ændre sig og forhindre nogen i at deltage i et planlagt møde, en uddannelse eller et arrangement. Panopto giver organisationer en komplet platform til asynkron video, der giver mulighed for mere fleksibelt samarbejde, læring og kommunikation. Med andre ord, så er Panoptos mødeintelligens et genialt værktøj til at planlægge møder på tværs af tidszoner.

Mobil video

Søg og se optagede møder på enhver mobil enhed, og opret og del endda on-demand videobeskeder med kolleger overalt i verden.

Noter, bogmærker og diskussioner

Videonoter og diskussioner giver seerne yderligere information og udvider samarbejdsoplevelsen ud over møder i realtid.

Video-afspilningslister

Saml mødeoptagelser i afspilningslister for at skabe selvstyrede træningsprogrammer, få andre op i fart på et igangværende projekt og meget mere.

Afspilning med variabel hastighed

Indhent et møde, som du gik glip af, ved at se det i 2x hastighed, eller sæt farten ned på en træningssession for at sikre, at du forstår de nye begreber fuldt ud.

Quizzer i video

Tilføj quizzer til optagede træningssessioner eller compliance-træning, og send de enkelte brugeres resultater direkte til dit Learning Management System (LMS).

Video overalt

Integrer Panopto med Slack, Salesforce og dit LMS for at dele optagede møder og andre on-demand videoer i de systemer, dine teams bruger mest.

Er du klar til at se
Panopto i aktion?

Panopto

Den førende videoplatform for virksomheder og universiteter. Med Panopto kan du gøre det hele med ét værktøj: Optag, rediger, host og distribuer sikkert dine videoer – læs mere om Panopto.

Hihaho

Den nemmeste måde at skabe avancerede interaktive videoer på. Med hihaho har du en platform til interaktivt video overlay – læs mere om hihaho.

D2L Brightspace

En fleksibel og robust læringsplatform i form et Learning Management System. Med Brightspace lærer du i alle stadier af livet – læs mere om Brightspace.

Vevox

En platform til at skabe engagement via online afstemninger. Med Vevox engagerer du dine deltagere gennem ordskyer, quiz og debat – læs mere om Vevox.