D2L Brightspace

D2L Brightspace - et brugervenligt LMS

Skab bedre læringsmuligheder med D2L Brightspace – dit nye, brugervenlige Learning Management System (LMS). Både virksomheder og uddannelsesinstitutioner kan have brug for et LMS. D2L Brightspace er et fleksibelt system, der kan anvendes af både uddannelsesinstitutioner i form af undervisningsmoduler og kurser, samt af virksomheder og andre organisationer til træningsmoduler og kurser til medarbejdere.

learning management system

Hvorfor vælge D2L Brightspace?

D2L Brightspace er en læringsplatform, som hjælper dine medarbejdere eller studerende i deres læringsproces. D2L Brightspace kan:

 • Tilgås fra enhver computer eller telefon – og brugervenligheden er i top!
 • Tilpasses den enkelte medarbejder eller studerendes læringsniveau
 • Gøre det nemt at give konkret, personlig feedback på opgaver
 • Hjælpe dig med at bruge data til at træffe bedre beslutninger om læringsprocesserne i din organisation
 • Imødekomme forventningerne fra studerende og medarbejdere til et moderne og brugervenligt LMS

Se videoen til venstre for at lære mere om, hvordan D2L Brightspace-platformen fungerer som mere end bare et LMS. Du kan skabe engagerende, individuelle læringsoplevelser, som vil være en stor hjælp for alle i din organisation.

Hvis du er i tvivl, kan du læse mere, om hvad et brugervenligt LMS består af.

Hvem er D2L?

D2L er en global læringsteknologi-virksomhed, der hjælper organisationer med at skabe de bedste læringsoplevelser for studerende og medarbejdere verden over. Tankerne bag opstod, da den canadiske ingeniørstuderende, John Baker, en dag gik rundt på sit universitet og indså, hvor vigtige læringsprocesser er for alle virksomheder, mennesker og kulturer.

Meget er sket siden virksomheden blev grundlagt, men missionen er fortsat at skabe læringsoplevelser, som er med til at udfordre samt engagere den enkelte i sin læringsproces. Virksomhedens navn er D2L, og Learning Management System (LMS), som de står bag, hedder D2L Brightspace.

Viducon er D2L Brightspaces samarbejdspartner i Danmark og Sverige, og du er derfor meget velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for sparring om D2L Brightspace.

Book demo
D2L
Computerskærm, der viser D2L

D2L Brightspace til virksomheder

De fleste virksomheder har brug for et LMS – hvorfor ikke prøve D2L Brightspace? Dette Learning Management System er udviklet med fokus på læring og gør sig gældende inden for enhver branche. Derudover giver D2L Brightspace dig mulighed for at skræddersy læringsprocessen for hver enkelt medarbejder i din organisation.

 • Skab brugervenlig onboarding og oplæring for at imødekomme nye medarbejdere
 • Giv konkret feedback på en opgave til dine medarbejdere
 • Samarbejdspartnere eller sælgere kan oplæres på en bedre og engagerende måde

Brightspace by D2L er meget mere end et LMS. Systemet kan hjælpe jer til at spare tid og ressourcer i virksomheden samtidig med, at det understøtter læringen for den enkelte medarbejder.

Husk, du er aldrig alene – har du brug for hjælp, så er vi D2Ls danske partner, og vi står klar til at hjælpe dig.

Fortæl mere om Brightspace

Gør læringsprocessen bedre for studerende

Formålet med D2L Brightspace er at skabe en engagerende læringsoplevelse tilpasset den enkelte studerendes niveau samt behov. Derudover kan Brigthspace-platformen nemt tilpasses den enkeltes behov, da vi alle lærer på forskellige måder. Hvis din uddannelsesinstitution ønsker at skabe de bedste forudsætninger for de studerende, så overvej D2L Brightspace.

 • Fleksibilitet: Det er let at designe Brightspace, så det passer til de studerendes behov. Uanset om man er i starten af semesteret eller op til eksamensperioden, kan de studerende altid finde den information, de skal bruge, når de skal bruge det – tilgå dit LMS hvor og hvornår, det passer dig. Og tag hver lektion i dit eget tempo. Undervisning er mest optimalt, når det er tilpasset den enkeltes behov.
 • Slip de tekniske bekymringer: Har du brug for et godt, problemfrit LMS til at optimere læringen for dine elever, så er D2L Brightspace det rette for dig.
 • Motivér de studerende: Indbyggede quizzer, tests og diskussionsfora er med til at motivere de studerende. Brightspace gør det også muligt at opnå badges, som hjælper med at fremme læringsprocessen.
Image of a student working in D2L Brightspace.

LMS

Alle organisationer kan bruge et LMS som læringsteknologi – men hvilket et er det rette for jer? Læs mere om, hvad et brugervenligt Learning Management System bør indeholde.

Panopto

Brightspace by D2L kan integreres med Panopto. Med denne integration kan kursusudbydere og undervisere gøre E-læring sjovere og nemmere tilpasse det til den enkeltes niveau.

Videoplatform

Mange virksomheder har en videoplatform integreret i deres Learning Management System. Læs mere om hvilke typer af videoplatforme, der findes, og bliv klogere på, om det er noget, jeres organisation har brug for.

Interaktiv video

Med en interaktiv videoplatform kan du nemt skabe interaktive videoer. Anvend jeres eksisterende videomateriale og tilføj et interaktivt lag. Få videoerne til at hoppe, spole, klikke, pause, scroll, lav ratings og meget mere.