Platform til online videotræning

Med Panoptos videotræningsplatform er det nemmere at oprette, dele og søge i medarbejdertræningsvideoer sikkert online.

Udvikl genanvendelige træningsressourcer til virksomheder i stor skala

Panopto gør læring til en aktivitet, der kan bruges når som helst og hvor som helst. Uanset om du opretter playlister med instruktørledede træningssessioner eller optager en hurtig mikrolæringsvejledning, kan dine undervisere nemt optage og dele træningsvideoer til jobspecifikke tekniske færdigheder, komplekse organisatoriske processer og meget mere.

Med Panoptos apps til Windows og Mac er det en leg at lave træningsvideoer. Du skal blot vælge de videokilder, du vil optage, og klikke på optag. Når optagelsen er færdig, synkroniserer Panopto automatisk din video, slides, indhold på skærmen og alt andet træningsmateriale, du har optaget, så du kan redigere din video og dele det hele sikkert, så dine seere kan se det ved hjælp af vores interaktive, søgbare og mobilresponsive HTML5 HD-videoafspillere.

Fleksibel online træningssoftware til ethvert lærings- og udviklingsprogram

Videobibliotek

Centraliser alle dine træningsvideoer i et sikkert, søgbart onlinearkiv.

Onboarding

Skab ensartede onboarding-oplevelser for alle nyansatte.

Vidensdeling

Skaler peer-to-peer-læring og skab en online videovidenbase.

Salgstræning

Del viden og best practices i hele din salgsorganisation.

LMS-integration

Gør videolæring og analyse til kernefunktioner i dit LMS.

Platformen, der engagerer medarbejdere i læring

Med Panopto kan du skabe et organisk miljø for deling og udvidelse af viden gennem on-demand video, der lader dine medarbejdere lære, som de gør på YouTube.

Panopto forvandler øjeblikkeligt dine træningsvideoer til just-in-time læringsressourcer og indekserer hver video ved hjælp af talegenkendelse og tekstgenkendelse. Det betyder, at medarbejdere, der har brug for svar, kan søge i alt i dit træningsvideobibliotek og spole frem til det præcise punkt i en video, hvor deres søgeord forekommer.

Det er lige så nemt at finde nye oplysninger og ideer. Panoptos videotagging-funktion giver dig mulighed for at administrere tilgængelige tags og anvende dem på videoer, hvilket øger synligheden af videoindhold på tværs af hele din organisation. Ved at abonnere på andre brugere og tags kan medarbejderne hurtigt finde og se nyt videoindhold, der relaterer til deres specifikke interesser. De kan også browse videoer efter tags for at dykke dybere ned i viden til enhver tid.

Panopto giver os et omkostningseffektivt værktøj til at udvide den måde, vi laver e-learning på. Sammen med instruktørledede undervisningslokaler og vores kursusbøger og selvstudieguider gør video det muligt at se og gense undervisningen on-demand, lære, hvem fageksperterne er, og samarbejde mere internt

Dana Sanderlin, Director of Product Management, Qualcomm Inc.

Flere værktøjer, der hjælper dig med at forbedre medarbejdertræningen

Panopto indeholder en række funktioner og værktøjer, der hjælper med at forbedre forståelsen og fastholdelsen af viden. Smart Chapters opretter automatisk en indholdsfortegnelse og et visuelt indeks til alle dine træningsvideoer, så medarbejderne får flere oplysninger på et øjeblik. Du kan nemt tilføje spørgsmål og quizzer i dine videoer for at forstærke nøglebegreber og gøre dit virtuelle træningsindhold mere engagerende. Og med realtidsrapporter om quizsvar kan du gå endnu længere og identificere, hvilke teammedlemmer der har haft det svært, og hvilke emner der var mest udfordrende.

Nem gør-det-selv videoredigering

De fleste programmer til videoredigering tager et helt liv at lære. Panopto indeholder enkle redigeringsværktøjer, der gør det nemt for alle at redigere uønsket materiale væk, splejse ny video ind for at opdatere gammelt indhold og skifte mellem videoindgange i optagelser med flere kameraer.

Det bedste af det hele er, at redigering i Panopto er ikke-destruktiv, så du har altid din oprindelige optagelse at gå tilbage til, uanset hvilke redigeringer du foretager.

Mål medarbejdernes engagement med træning

Spor, hvordan dit online træningsindhold bliver brugt.

Hvor effektiv var din sidste videotræningssession? Hvilke dele havde medarbejderne svært ved? For den sags skyld, var det overhovedet de rigtige, der deltog?

Panopto inkluderer videoanalyse til sporing af engagement i træningen, gennemførelsesprocenter og meget mere. Og med understøttelse af SCORM er det nemt at eksportere videovisningsdata til dit LMS.

Mobil læring gjort enkelt

Du har optaget din træningsvideo. Hvordan sikrer du nu, at den kan ses på alle dine medarbejderes enheder?

Det er svaret: Panopto. Uanset om du opretter nye videoer eller uploader en samling af eksisterende optagelser, transkoder Panoptos videosoftware dem automatisk til optimal afspilning på desktops, laptops, tablets, smartphones og endda enheder med kun lyd som iPods.

Med Panoptos mobilapp har vores teknikere nu øjeblikkelig adgang til søgbare instruktionsvideoer, når de er ude hos en kunde.

Eric Hill, Senior Product Training Specialist, Canon Solutions America, Inc.

Livestream og optag virtuelle træningsevents med blot et klik

Live, instruktørledede træningskurser og konferencer er fortsat kernen i programmer for medarbejderudvikling. Men skemakonflikter, fjernarbejde og budgetbegrænsninger gør det ofte svært for alle at deltage.

Panoptos platform til medarbejdertræning hjælper læring med at nå ud til et bredere publikum. Livestream træningssessioner til hundredvis eller tusindvis af medarbejdere med blot et par klik, og optag på samme tid. Når træningen er slut, uploader Panopto automatisk en optagelse af begivenheden til dit sikre videobibliotek, hvor alle, der ikke kunne deltage, kan følge med on-demand.

Panopto understøtter også live-tekstning på RTMP-webcasts med CEA-608- eller CEA-708-tekstning, så du kan gøre virtuelle træningsevents mere tilgængelige og forbedre seeroplevelsen for personer, der ikke har sproget som modersmål.

Panopto gør det nemmere at administrere videoer til medarbejdertræning

Buffering. Begrænsninger i filstørrelse. Dårlig eller ikke-eksisterende sikker deling, quizzing, søgning og analyse. De systemer, de fleste organisationer bruger til at styre medarbejdernes læring og lette videndeling – dit LMS, CMS, fillagringssystemer, intranetportaler og lignende – er bare ikke bygget til video. Og det kan ses.

Panopto løser dine udfordringer med videotræning uden at bede dig om at holde op med at bruge dine eksisterende læringsteknologier. Panopto integreres med nutidens førende LMS’er og CMS’er, så du nemt kan tilføje dine træningsvideoer til de samme steder, som dine medarbejdere allerede bruger til at finde information.

Panopto integreres også med de bedste videokonferenceløsninger som Zoom og Webex, hvilket gør det nemt at sende optagelser af dine live-træningssessioner til dit sikre, søgbare videobibliotek, så snart sessionerne er slut.

Software, der hjælper med at skalere medarbejdertræning

Uanset dit uddannelsesbudget er der altid et pres for at få mere ud af hver eneste krone til medarbejderudvikling.

Med Panopto kan du afholde instruktørledede træningssessioner én gang og derefter dele dem online med medarbejdere over hele verden, hvilket giver en mere effektiv udnyttelse af undervisernes tid. Du kan redigere videoer i enhver webbrowser og dermed udnytte dine materialer mere effektivt. Og fordi et skift til virtuel træning hjælper med at reducere omkostningerne pr. deltager med 50-70 procent, bruger du dit budget mere effektivt.

Det bedste af det hele er, at du selv kan lave træningsvideoer. Med Panopto er der ikke brug for kompliceret hardware eller dyr efterproduktion.

Panopto

Den førende videoplatform for virksomheder og universiteter. Med Panopto kan du gøre det hele med ét værktøj: Optag, rediger, host og distribuer sikkert dine videoer – læs mere om Panopto

Hihaho

Den nemmeste måde at skabe avancerede interaktive videoer på. Med hihaho har du en platform til interaktivt video overlay – læs mere om hihaho

D2L Brightspace

En fleksibel og robust læringsplatform i form et Learning Management System. Med Brightspace lærer du i alle stadier af livet – læs mere om Brightspace

Vevox

En platform til at skabe engagement via online afstemninger. Med Vevox engagerer du dine deltagere gennem ordskyer, quiz og debat – læs mere om Vevox