Registering og analyse med Panopto

Gør indsigt til resultater

Følg publikums engagement, gennemførelsesprocenter, brug af videobiblioteket og meget mere med Panoptos analyseplatform. Driv handlinger og resultater frem med rapportering, målinger og indsigt i realtid.

Analyse-dashboard

Få detaljerede rapporter om engagement og omfattende indsigt i bruger- og seeradfærd for hver video i dit Panopto-bibliotek.

Registrering af engagement

Følg med i, hvem der ser hvad, hvor meget, og hvor engagementet falder eller vokser for at vejlede om oprettelse af indhold, interventioner med de lærende og meget mere.

Videoens effektivitet

Evaluer effekten af dit indholdsbibliotek med statistikker, der giver et indblik i de videoer, der klarer sig bedst.

Brugertilpassede visninger

Filtrer administratorvisninger baseret på unikke præferencer. Se data på tværs af din organisation eller campus, teams eller afdelinger, individuelle brugere eller videoer eller brugerdefinerede afspilningslister.

Data fortæller en historie - og det gør en forskel

Panoptos analyseplatform styrer skabelsen af indhold, interventioner med de lærende, compliance i hele organisationen og meget mere. Skab en videolæringsrejse med data om engagement, der forvandler indsigt til resultater.

Følg engagementet

Følg engagementet i videoindhold på tværs af campus eller din organisation. Analysér rækkevidde, forbedr indholdsskabelse, vejled instruktionsdesign og tilbyd unikke interventioner med de lærende.

Monitorér brugen af platformen

Giv systemadministratorer et indblik i udbredelsen og brugen af hele platformen. Brug værktøjer til opbevaring af indhold til at tilpasse politikker for datalagring.

Sørg for compliance og retention

Følg og rapporter om gennemført uddannelse for at opfylde compliance-standarder og mindske risici. Vurder retention af indhold med indbyggede quizzer, følg svar og marker potentielle huller i compliance.

Hold dig ajour med læringen i hele din organisation

Identificer det indhold, der vækker genklang hos dine studerende og teams, og opdag læringshuller, der kan påvirke resultaterne negativt. Opdag risici for engagement i tide, så du kan afbøde risici og fokusere på de lærende. Med data i realtid om de lærendes fremskridt og retention har du den indsigt, du har brug for til at måle succes.

Træf datadrevne beslutninger, der guider supporten

Vurder huller i undervisningen, og identificer med data lærende i risiko. Forstå værdien af videoinstruktion for forskellige grupper af lærende og opbyg en bedre strategi. Træf smartere beslutninger, der kan påvirke læringsresultaterne.

Følg de lærendes fremskridt og rejser

Følg gennemførelsesprocenterne for hvert kursus og på individuelt niveau for at følge de lærende på deres rejse. Udvikl din videolæringsstrategi baseret på data om brugerpræferencer.

Styrk indholdsskabere med handlingsorienteret indsigt

Forbedr læringsindhold med data om visningspræferencer efter enhed, længde af indhold og meget mere. Mål effekten af præsentationsstile og videoformater på lærende efter demografi.

Panopto

Den førende videoplatform for virksomheder og universiteter. Med Panopto kan du gøre det hele med ét værktøj: Optag, rediger, host og distribuer sikkert dine videoer – læs mere om Panopto.

Hihaho

Den nemmeste måde at skabe avancerede interaktive videoer på. Med hihaho har du en platform til interaktivt video overlay – læs mere om hihaho.

D2L Brightspace

En fleksibel og robust læringsplatform i form et Learning Management System. Med Brightspace lærer du i alle stadier af livet – læs mere om Brightspace.

Vevox

En platform til at skabe engagement via online afstemninger. Med Vevox engagerer du dine deltagere gennem ordskyer, quiz og debat – læs mere om Vevox.