Skab større engagement med onlinevideoer

Hihaho og Panopto-integration

Muligheden for at gøre dine videoer interaktive kombineret med Panoptos avancerede video management-funktioner: det perfekte match til erhvervslivet og uddannelsessektoren.

Fang deres opmærksomhed med videoer, der klikker

Når det handler om at undervise i det virtuelle undervisningslokale, er det vigtigere end nogensinde før at designe læringsoplevelser, der fanger og fastholder de studerendes opmærksomhed.

Panoptos partnerskab med hihaho tilbyder et omfattende sæt af interaktive videoværktøjer, der er designet til at tage seerens engagement til det næste niveau.

Når de er tilsluttet, kan undervisere optage videolektioner i høj opløsning, der indeholder rige, interaktive elementer til at forstærke nøglebegreber, uddybe læring og holde de studerende fokuseret på digitale kursusmaterialer.

Lav nemt interaktive videoer med hihaho og Panopto

Ud over de funktioner, der er indbygget i Panopto-platformen, såsom quizzer og noter i videoen, tilbyder hihaho endnu flere interaktive elementer, som undervisere kan tilføje til deres Panopto-videoer, herunder:

  • Branched visning: Tilføj pop up-menuer, hyperlinkede billeder eller links i videoen for at udløse forskellige handlinger.
  • Integrer interaktivt indhold i Panopto: Panopto indeholder muligheden for at indlejre hihahos interaktive videoindhold i fuld skærm i en Panopto-session ved at indsætte den indlejrede URL.
  • Sæt fokus på elementer: Tilføj hotspots, højdepunkter og endda digitale zoomeffekter for at fokusere på en bestemt del af skærmen.
  • Overlays: Tilføj tekst- og lydoverlays oven på en video.
  • Analyser: Få værdifulde data om, hvordan de studerende engagerer sig i interaktive elementer, mens de ser videoer.

Se alle hihahos funktioner >

Enkel gør-det-selv-videoproduktion - der kræves ingen avancerede færdigheder eller træning

Med Panoptos brugervenlige online video- og skærmoptager kan undervisere optage videoer med flere kameraer på forhånd, før de tilføjer interaktive elementer i hihaho. Optag enhver kombination af kamerafeeds, slideshows eller skærmdeling med blot en bærbar computer direkte fra en webbrowser uden at downloade eller installere nogen software. Panopto optager op til fire videostrømme samtidigt, automatisk synkroniseret, i strålende high-definition. Og med Panoptos intuitive online videoredigeringsprogram kan alle hurtigt finpudse deres optagelser.

Med hihaho og Panopto er der ingen bedre måde at skabe og dele videoer på, som gør mere end blot at vise og fortælle.

Er du klar til at se
Panopto i aktion?

Panopto

Den førende videoplatform for virksomheder og universiteter. Med Panopto kan du gøre det hele med ét værktøj: Optag, rediger, host og distribuer sikkert dine videoer – læs mere om Panopto.

Hihaho

Den nemmeste måde at skabe avancerede interaktive videoer på. Med hihaho har du en platform til interaktivt video overlay – læs mere om hihaho.

D2L Brightspace

En fleksibel og robust læringsplatform i form et Learning Management System. Med Brightspace lærer du i alle stadier af livet – læs mere om Brightspace.

Vevox

En platform til at skabe engagement via online afstemninger. Med Vevox engagerer du dine deltagere gennem ordskyer, quiz og debat – læs mere om Vevox.