Canvas og Panopto-integration

Optag, upload og administrer videoindhold

Panopto giver den mest komplette understøttelse af video i Canvas LMS. Uanset om det er en forelæsning, en flipped class eller en studerendes opgave, giver Panopto Canvas-brugere mulighed for at optage videoer direkte fra LMS’et. Panoptos optagelsessoftware konfigurerer automatisk sig selv for nem opsætning, og live webcasts kan oprettes med blot ét ekstra klik. Og videoer, der er optaget med andre programmer, kan uploades ved simpel træk-og-slip.

Integrationen af Panopto med Canvas gør næsten teknologien gennemsigtig. Nu kan de studerende bare klikke på et link eller downloade en videopodcast for at se den senere, og uanset hvor de er, eller hvilken enhed de bruger, virker videoen bare.

Michael McCurdy, Instructional Technology Specialist, Seminole State College

Studerende kan nemt se videoer og optage evalueringer

Med Panopto kan videoer inkluderes hvor som helst i Canvas LMS og afspilles on-demand på enhver bærbar eller mobil enhed. Fra enhver indlejret video kan de studerende starte den fulde interaktive Panopto-videoafspiller for at få adgang til captions, noter og søgning. Og med Panoptos dropbox-funktionalitet kan de studerende sikkert indsende deres egne videoopgaver til en privat mappe, hvor underviseren kan gennemgå dem og give feedback.

Canvas Gradebook-integration

Integrer Panoptos interaktive videoquizzer i dit Canvas LMS. Undervisere kan tilføje Panopto-videoer med interaktive quizzer til opgaver og spore de studerendes resultater direkte i Canvas’ karakterbog. Med denne integration kan de studerende også se deres videoquiz-resultater i Canvas.

Vi havde forventet, at den store forhindring ville være at integrere Panopto med vores LMS, Instructure Canvas. Men jeg kan fortælle dig, at det var noget af det bedste, jeg nogensinde har gjort. Vi klarede det hele med et enkelt telefonopkald. Jeg havde samlet alle de oplysninger, vi havde brug for, og i løbet af en times tid satte et medlem af Panoptos supportteam og jeg os ned og integrerede alle vores 34 medlemsskoler. Det var fantastisk.

Mark Carbon, Operations Manager, Washington State Board for Community and Technical Colleges

Opret og udgiv nemt videoindhold til kurser

Panopto Canvas-integrationen giver dig mulighed for automatisk at oprette kurser, individuelt eller i grupper. Undervisere bliver automatisk Panopto-skabere, og studerende bliver seere. Panopto-optagelser og webcasts udgives automatisk til det tilknyttede Canvas-kursus og kan også indlejres direkte på en Canvas-side af en underviser.

Single sign-on med rullende synkronisering

Når en studerende eller et fakultetsmedlem logger ind på Canvas, logger de også automatisk ind på Panopto. Med rullende synkronisering refererer Panopto altid til dine aktuelle holdlister for at forstå, hvilke studerende der har adgang til hvert hold.

Hjælp studerende med at studere smartere

Panoptos Canvas-integration omfatter vores brancheførende Smart Search-videosøgemaskine. Med Smart Search kan de studerende finde og øjeblikkeligt spole frem til ethvert ord, der siges eller vises på skærmen i enhver undervisningsoptagelse.

Panopto

Den førende videoplatform for virksomheder og universiteter. Med Panopto kan du gøre det hele med ét værktøj: Optag, rediger, host og distribuer sikkert dine videoer – læs mere om Panopto.

Hihaho

Den nemmeste måde at skabe avancerede interaktive videoer på. Med hihaho har du en platform til interaktivt video overlay – læs mere om hihaho.

D2L Brightspace

En fleksibel og robust læringsplatform i form et Learning Management System. Med Brightspace lærer du i alle stadier af livet – læs mere om Brightspace.

Vevox

En platform til at skabe engagement via online afstemninger. Med Vevox engagerer du dine deltagere gennem ordskyer, quiz og debat – læs mere om Vevox.