Hvad siger kunderne?

Hvad siger vores kunder...

...om Viducon?

”Samarbejdet med Viducon fungerer eksemplarisk. Vi har altid været fuldt ud tilfredse med den service, vi har fået. Der er altid fuld support, og hvis vi har haft problemer, har de altid stået der. Viducon er en full-service-virksomhed, og vi oplever det som sådan en.”
Mogens Heine Larsen, Department Manager, Group Operations & Technology – Group Technology, Rockwool International

ROCKWOOL logo

”Jeg har brugt Viducon ved adskillige lejligheder til at streame oplæg og events samt optagelse af videoer på Københavns Universitet. Viducon har hver gang leveret en service på en professionel, kompetent og pålidelig måde. Jeg vil i høj grad anbefale dem.”
Inge Hviid Jensen, Erhvervskonsulent, Københavns Universitet

Københavns Universitet logo

“Viducon afholder spændende konferencer med mulighed for fagligt input og netværksdannelse. De er gode til at videreformidle invitationer til relevante konferencer og workshops. De giver råd og inspiration om måden, vi anvender Panopto på.”
Simon Hartmann, IT-konsulent, Cphbusiness

Cph Business

“Vi har anvendt Viducon til sparring vedr. opsætning af et nyt set-up for at kunne tage det næste skridt i ambitionen om at udbyde et professionelt online læringsunivers. Den solide faglige sparring har været prisværdig, og i kombination med Viducon’s høje grad af fleksibilitet og gode kundeservice, er vi meget tilfredse”.
Simon Mou Skoberg, Studieleder, Oplevelser og Sport, University College Nordjylland

UCN logo

”Vi arbejder sammen med Viducon i forbindelse med afholdelse af eksamen på CBS Executive Bestyrelsesuddannelsen. Vi har valgt dem, fordi de er professionelle, har et højt kvalitetsniveau i alt hvad de laver – og så er de meget serviceorienterede.”
Tom Jacobsgaard, Direktør, CBS Bestyrelsesuddannelserne

CBS Executive

”Vi er super glade for det tætte samarbejde med Viducon. I forbindelse med implementering af Panopto ydede de en stor og værdifuld hjælp og fik underviserne godt i gang med brugen af video”.
Rasmus Borregaard Hall, Pædagogisk Udviklingschef, Dania Erhvervsakademi

Dania Erhvervsakademi

”Viducons høje service har gjort den tekniske implementering af Panopto nem, og de svarer hurtigt og fyldestgørende på eventuelle brugsspørgsmål.”
Anders Breinholt, Pædagogisk Chef, TECHCOLLEGE

TECHCOLLEGE logo

“Vi er meget glade for vores samarbejde med Viducon. De har været meget hjælpsomme og vejledt os efter vores behov.”
Jørgen Just Andresen, Adm. Direktør, Financial Training Partner A/S

Financial Training Partner

”Et nyere fokusområde hos os er fjernundervisning, og her har Viducon været en stærk rådgivningspartner. Vores undervisningsmaterialer til transportindustrien er meget visuelle, og derfor er video et helt centralt element. Viducon og Panopto er stærke partnere.”
Ole Bülow Hartvigsen, E-læringskonsulent, TUR Forlag

TUR FORLAG

“Godt og gennemtænkt produkt [red. Panopto], og meget fin service fra den danske distributør. Panopto kan anbefales til alle, der vil bygge blended eller ren online undervisning baseret helt eller delvis på videoer og Viducon kan anbefales som kompetent servicepartner!”
Peter på Trustpilot

”Jeg er meget tilfreds med både produkt [red. Panopto] og service-niveau. Der er virkelig god, hurtig og personlig support. Det virker som om, at man tager kunderne meget seriøst og er stolte og glade for sit produkt.”
Kenneth på Trustpilot

”Produktet [red. Panopto] holder hvad det lover og den danske distributør er yderst tjenstvillig i forhold tvivlsspørgsmål og ønsker. En anbefaling herfra.”
Anders på Trustpilot

...om Panopto?

Panopto er nemt for både undervisere og de studerende. For de studerende fungerer søgefunktionen rigtig godt og underviserne bruger tilgængelig data til optimering og for at få viden om, hvordan deres undervisning modtages. En stor fordel er, at sikkerheden i at Panopto altid virker, da den ikke er afhængig af en onlineforbindelse. Det har betydet meget for underviserne, som ikke skal bekymre sig i hverdagen.
Simon Mou Skoberg, Studieleder, Oplevelser & Sport, University College Nordjylland

UCN logo

Panopto er det rette valg for os, da det det er fleksibelt og kan anvendes til mange forskellige brugsscenarier. Vi har en meget eksperimenterende tilgang til anvendelse af Panopto. Vi bruger det til at understøtte Flipped Classroom ved at producere teorivideoer og video-tutorials, til lecture capturing, webcasts og som redskab til de studerende, så de selv kan producere videoer – og meget, meget mere.”
Simon Hartmann, IT-konsulent, Cphbusiness

Cph Business

”Panopto er et brugervenligt redskab, som vi anvender til optagelse af træning. På den måde får vi hos Rockwool return on investment og det maksimale ud af vores træningsbudgetter.”
Mogens Heine Larsen, Department Manager, Group Technology, Rockwool

ROCKWOOL logo

“Jeg har været meget glad for arbejde i Panopto. Redigeringsværktøjet er i verdensklasse, fordi det er så intuitivt, hurtigt og nemt at bruge.”
Dorthe Olsen, Global Medical Training & Development Manager, Falck

Falck logo

“Panopto har gjort video til et let tilgængeligt didaktisk greb for vores undervisere. Både med dem selv og eleverne som producenter”.
Anders Breinholt, Pædagogiske leder, TECHCOLLEGE

TECHCOLLEGE logo