Panopto til videregående uddannelse

En brancheførende platform til styring af videoindhold

Hvordan kan Panopto hjælpe din virksomhed?

Optagelse af forelæsninger

Gør læring on-demand og fremtidssikr indskrivningen med fleksible, brugervenlige værktøjer til optagelse af forelæsninger. Planlæg optagelser med fjernadgang, og udgiv dem derefter i dit videobibliotek.

Videostyring

Organiser, udgiv og lever læringsindhold på tværs af din globale campus med en robust, cloud-baseret video management platform, der er bygget til at skalere og dele viden nemt.

Virtuel læring

Mød de studerende, hvor de er, og lever en rig online læringsoplevelse med on-demand afspilning optimeret til alle campus-enheder, interaktiv oprettelse af indhold og meget mere.

HyFlex-undervisningslokaler

Støt de studerende på tværs af læringsmodaliteter. Brug fjernoptagelsesværktøjer til forelæsninger, der nemt kan synkroniseres til et on-demand videobibliotek, der er integreret med dit LMS, fra fysisk til fuldstændig fjernundervisning og asynkron læring.

Tilgængelighed

Lever tilgængeligt indhold på tværs af din institution. Fra captioning af on-demand og live broadcast på mere end 20 sprog til forbedret platformsnavigation – gør læring ligeværdig for din mangfoldige studentergruppe.

Design en fremtid med fleksibel uddannelse

Fremtidens læring på din institution er fleksibel. Design moderne tilmeldingsstrategier og udvid den globale rækkevidde med en brancheførende platform for videolæring, der gør læring on-demand, hvor som helst og når som helst.

Styrk de studerendes engagement med analyser

Få data, der fokuserer på at holde de studerende engagerede og fremmer undervisningsresultater. Vejled de studerende og få indsigt i undervisningsdesign med moderne analyser, der følger læringen: fra hvem der ser hvad, til hvor engagementet falder, gennemførelsesprocenter og meget mere.

Integrer med dit foretrukne LMS

Forenkl arbejdsgange for undervisere og studerende med moderne LTI 1.3 Learning Management Systems (LMS)-integrationer, der er certificeret af 1EdTech. Lever en problemfri læringsoplevelse på tværs af campus for at få adgang til, se og uploade videoindhold direkte i dit foretrukne LMS.

Øg tilgængeligheden for forskelligartet læring

Din stadig mere mangfoldige studentergruppe har brug for hjælp til at opnå en ligeværdig læringsoplevelse. Lever tilgængeligt videoindhold på tværs af din globale campus med video captioning og oversættelse til mere end 20 sprog, forbedret platformskontrol til forskellige behov og meget mere.

Panopto

Den førende videoplatform for virksomheder og universiteter. Med Panopto kan du gøre det hele med ét værktøj: Optag, rediger, host og distribuer sikkert dine videoer – læs mere om Panopto.

Hihaho

Den nemmeste måde at skabe avancerede interaktive videoer på. Med hihaho har du en platform til interaktivt video overlay – læs mere om hihaho.

D2L Brightspace

En fleksibel og robust læringsplatform i form et Learning Management System. Med Brightspace lærer du i alle stadier af livet – læs mere om Brightspace.

Vevox

En platform til at skabe engagement via online afstemninger. Med Vevox engagerer du dine deltagere gennem ordskyer, quiz og debat – læs mere om Vevox.