Panopto til luftfart og transport

En brancheførende platform til styring af videoindhold

Hvordan kan Panopto hjælpe din virksomhed?

Videostyring

Organiser, udgiv og lever videoer på tværs af din globale organisation med en robust platform for videostyring, der er bygget til nemt at skalere viden.

Virtuel træning

Reducer omkostningerne til træning fysisk på stedet og lever rige online læringsoplevelser til din arbejdsstyrke med en brancheførende videoplatform, der gør læring on-demand.

Tilgængelighed

Lever tilgængelig og flersproget træning til hele din arbejdsstyrke med on-demand og live broadcast captioning til mere end 20 globale sprog.

Hurtig træningssøgning

Lever og find den rigtige træning på få sekunder – fra tekniske vejledningsvideoer til kritisk kommunikation – når som helst din arbejdsstyrke har brug for at lære i realtid.

Deling af ekspertviden

Indsaml og del ekspertviden om arbejdsstyrken på tværs af din virksomhed for at beskytte mod huller, når medarbejdere rejser, går glip af møder eller din organisation støder på uforudsete forstyrrelser.

Sikkerhed og compliance

Host og del din virksomheds mest følsomme videoindhold på en sikker måde med Panoptos cloudbaserede platform. Udgiv med tilladelser, der kan tilpasses, beskyt mod datatab, og integrer med dit Single-Sign-On (SSO)-identitetssystem.

Centraliser træningsindhold til hurtig, on-demand opdagelse

Lad ikke det at finde træningsmateriale på jobbet være en tidsrøver for din virksomhed. Bevar medarbejdernes produktivitet og spar tid på at søge efter indhold med et on-demand videobibliotek, der er fuldt indekseret og kan søges på ethvert ord, talt eller på skærmen. Panoptos AI-drevne Smart Search giver dine medarbejdere mulighed for at finde den rigtige træning, hvor og hvornår de har brug for det.

Sørg for afspilning i høj kvalitet i områder med lav båndbredde

Er dine medarbejdere på farten med ujævne internetforbindelser? Panoptos videostreaming er optimeret til afspilning selv på fjerntliggende steder, så du kan levere træningsindhold overalt, hvor dine medarbejdere har brug for det. Hver video, der uploades, transcodes også til adaptiv bitrate-streaming, hvilket sikrer hurtig opstart og minimal buffering, uanset forbindelsens hastighed.

Gør tekniske færdigheder til viden, der lever for evigt

Videnshuller truer din virksomhed – som når medarbejdere rejser, går glip af vigtig træning, eller din organisation omstruktureres. Panoptos on-demand video management platform hjælper din virksomhed med at opretholde ekspertise. Brugervenlige optagelsesværktøjer giver medarbejderne mulighed for at skabe, dele og udgive din organisations største aktiv: viden.

Lever tilgængeligt indhold til din globale, flersprogede arbejdsstyrke

Nedbryd sprogbarrierer for træning og læring på tværs af din mangfoldige arbejdsstyrke med en flersproget videoplatform med ASR captioning og oversættelse til mere end 20 globale sprog. Giv medarbejdere med alle baggrunde, læringsstile og sproglige præferencer mulighed for at få adgang til undervisning, der ikke går tabt i oversættelsen.

Panopto

Den førende videoplatform for virksomheder og universiteter. Med Panopto kan du gøre det hele med ét værktøj: Optag, rediger, host og distribuer sikkert dine videoer – læs mere om Panopto.

Hihaho

Den nemmeste måde at skabe avancerede interaktive videoer på. Med hihaho har du en platform til interaktivt video overlay – læs mere om hihaho.

D2L Brightspace

En fleksibel og robust læringsplatform i form et Learning Management System. Med Brightspace lærer du i alle stadier af livet – læs mere om Brightspace.

Vevox

En platform til at skabe engagement via online afstemninger. Med Vevox engagerer du dine deltagere gennem ordskyer, quiz og debat – læs mere om Vevox.