Videosøgning og -opdagelse

Find det, du har brug for, og del viden hurtigere end nogensinde før med Panoptos hurtige videosøgning og opdagelsesløsninger.

Panopto gør endnu mere for at hjælpe din virksomhed med at få video til at fungere

Fra optagelse og redigering til komprimering og captioning er Panopto en alt-i-en-platform, der fjerner det hårde arbejde med at producere og administrere et videobibliotek for din virksomhed, så dine medarbejdere kan bruge video til at være mere produktive.

Søg i hvert eneste ord, der bliver sagt

Automatic speech recognition (ASR) opfanger og indekserer hvert ord, der bliver sagt af en person i dine videoer.

Søg i hvert eneste ord på skærmen

Optical character recognition (OCR) indfanger og indekserer hvert ord, der vises på skærmen i dine videoer.

Slide-søgning

Slide ingestion-teknologi indekserer hvert ord, der vises i slide decks, inklusive talernoter.

Søg i digitale noter

Med Panopto kan du tage digitale noter direkte i videoen, mens du ser den. Disse noter kan også søges i Panopto.

"Den bedste støtte til videosøgning" - Smart Search af Panopto

Smart Search fra Panopto.

Panoptos Smart Search er den mest omfattende måde at søge i indholdet i dit videobibliotek på. Analytikerne er enige – Forrester Research rapporterer, at Panopto har “den bedste støtte til videosøgning”.

videosøgning

Søg. Search. Suche. Zoek. Chercher. Búsqueda. 検索. 검색.

Søg i videoer på femten sprog.

Smart Search understøtter femten sprog: Engelsk, spansk, tysk, fransk, kinesisk (mandarin), japansk, koreansk, portugisisk, dansk, hollandsk, finsk, norsk, svensk, ungarsk og polsk. Videoindhold på et hvilket som helst af disse sprog kan automatisk indekseres og straks søges på det respektive sprog.

Del og tilegn dig viden mere effektivt

Oplev noget nyt direkte på din startskærm.

Med Panopto kan du skabe et organisk miljø for deling og udvidelse af viden gennem on-demand video, der lader dine medarbejdere lære, som de gør på YouTube.

Panoptos video-tagging-funktion forbedrer videosøgning ved at anvende tags på videoer og administrere det tilgængelige sæt af tags, hvilket øger synligheden af videoindhold på tværs af dit team, din afdeling eller hele din organisation. Ved at abonnere på andre brugere og tags kan du finde nye videoer og oplysninger fra de personer og emner, du er mest interesseret i, direkte på din startskærm. Du kan også gennemse videoer efter tags for at dykke dybere ned i den viden, der er mest relevant for dig på et hvilket som helst tidspunkt.

Søg i dit videobibliotek hvor som helst

Videosøgnings federation med OpenSearch.

Panoptos videosøgemaskine kan forbindes med dit LMS, CMS, samarbejdsplatforme og meget mere. Det betyder, at dine teams kan finde relevant videoindhold, uanset hvor de leder efter information.

Takket være OpenSearch federation kan du sikkert forbinde Panoptos Smart Search-motor med andre værktøjer og applikationer, der bruges af din organisation, og se samlede søgeresultater på ét sted. Det betyder, at du kan søge i dit Panopto-videobibliotek, mens du stadig er i Slack, Canvas, Blackboard, Moodle, Saba, Salesforce, SharePoint On-Premises og meget mere.

Og med OpenSearch kan du endda søge i dit private videobibliotek fra din browsers adresse- eller søgefelt. Du skal bare tilføje Panopto til din browsers liste over tilgængelige søgemaskiner, så kan du få Smart Search-videosøgeresultater uden nogensinde at forlade Firefox, Chrome, Internet Explorer, Edge eller Safari.

Er du klar til at se Panopto i aktion?

Panopto

Den førende videoplatform for virksomheder og universiteter. Med Panopto kan du gøre det hele med ét værktøj: Optag, rediger, host og distribuer sikkert dine videoer – læs mere om Panopto.

Hihaho

Den nemmeste måde at skabe avancerede interaktive videoer på. Med hihaho har du en platform til interaktivt video overlay – læs mere om hihaho.

D2L Brightspace

En fleksibel og robust læringsplatform i form et Learning Management System. Med Brightspace lærer du i alle stadier af livet – læs mere om Brightspace.

Vevox

En platform til at skabe engagement via online afstemninger. Med Vevox engagerer du dine deltagere gennem ordskyer, quiz og debat – læs mere om Vevox.