Microsoft Teams og Panopto-integration

Panoptos arbejdsgange for læring indlejret i Microsoft Teams

Panoptos Team-integration giver institutioner mulighed for at bruge Panopto indlejret i deres Teams-implementering, så brugerne får adgang til Panoptos kernefunktionalitet og forbedrede arbejdsgange uden nogensinde at forlade Teams.

Panoptos robuste videosøgningsfunktioner er også integreret med Microsoft 365-applikationer via Microsoft Graph. Det betyder, at Teams-brugere ser fødererede søgeresultater for Panopto-videoer, uanset hvor de søger i Office 365. Brugerne kan søge på hvert eneste ord, der bliver sagt i hver eneste video, og deres videoer vil kunne findes sammen med Word-dokumenter, Excel-regneark og andre vigtige digitale aktiver.

En sømløs og integreret del af Teams

Panopto-integrationen indeholder et væld af funktioner til Teams-brugere, bl.a:

 • Personlig faneblad-app til browsing. Hver enkelt persons Panopto-hjemmeside er indlejret og kan bruges fuldt ud som en personlig Teams-fane.
 • Fane-app. Panopto-mapper og deres aktuelle tilladelser er indlejret i en Teams Channel Tab.
 • Meddelelsesudvidelse. Teams-brugere kan dele Panopto-videoer i deres Teams.
 • Mødeudvidelse. Teams-brugere kan dele Panopto-videoer i et specifikt Teams-møde.
 • Notifikationer. Teams-brugere modtager Panopto-notifikationer i Teams.
  Graph Connector. Panopto Index Connector understøtter nu Microsoft Graph, så videoer er fuldt søgbare med Microsoft 365 (fødereret søgning).
 • Håndtering af Teams-mødeoptagelser. Alle mødeoptagelser, der er lavet af Teams og andre tredjeparts unified messaging-apps, kan administreres i Panopto, inde i Teams.

Møde-AI, der gør mere end at tage noter

Møder er dynamiske, samarbejdsorienterede begivenheder, hvor flere personer ofte taler sammen, mens de deler skærme, slides og dokumenter – alt sammen fra forskellige steder. Mødeassistenter, der er designet til at tage noter og give resuméer, går ganske enkelt glip af en masse information, som kan vise sig at være værdifuld senere.

Panoptos innovative AI-funktioner til møder fungerer i Teams og sikrer, at alle detaljer bevares fuldt ud, samtidig med at oplysningerne præsenteres i et format, der gør det nemt at finde frem til indsigter.

 • Smart Chapters: Se et øjebliksbillede af vigtige momenter fra et møde. Smart Chapters genererer automatisk en indholdsfortegnelse for optagede møder, så seerne hurtigt kan navigere til bestemte øjeblikke.
 • Visuelt indeks: Opdag information gennem visuelle thumbnails, der er optaget i løbet af mødet. Klik blot på en thumbnail for at springe rundt til forskellige dele af et optaget møde.
 • Smart Search: Find og se straks relevante samtaler med en enkel søgning. Panopto transskriberer ord, der tales og vises på skærmen, så selv den mindste detalje kan findes.

End-to-end-styring af Teams-optagelser

At tilbyde det rette niveau af adgang til mødeoptagelser er en stor hovedpine for organisationer. Det er en stor udfordring at indstille tilladelser, så optagelserne både er nyttige og sikre. Integrationen af Microsoft Teams med Panopto betyder, at alle Teams-optagelser som standard er indstillet til privat. Administratorer bestemmer delingsrettigheder baseret på organisationens politikker. Single Sign-On (SSO) gør det muligt for medarbejdere at se sikre videoer ved hjælp af eksisterende legitimationsoplysninger.

Teams giver dig mulighed for at optage dine møder, men lagringsgrænserne kan snart løbe ud. Panoptos generøse lager- og arkiveringsløsninger betyder, at du aldrig behøver at begrænse brugen.

Panopto leverer sofistikerede opbevaringsværktøjer, der giver komplette indholdspolitikker for hele systemet. Brugerfladen kan tilpasses med virksomhedens branding, så den passer ind i eksisterende systemer. Panopto kan integreres med mange tredjepartssystemer, herunder Learning Management Systems, intranet, CRM og en række populære forretningsværktøjer.

Hvis et møde er værd at holde, er det værd at holde fast i

Microsoft Teams og Panopto er bedre sammen.
Møder er der, hvor ideer udveksles, samarbejde finder sted, og beslutninger træffes. Det er derfor, flere organisationer optager interne møder for at maksimere værdien. Medarbejdere kan se møder, som de ikke kan deltage i. Når de deltager, indtager de en mere aktiv rolle uden at skulle tage noter. Medarbejderne kan blive opdateret på vigtige projekter. Arkiverede mødevideoer kan gennemgås med henblik på sikkerhed og compliance.

Panopto fortsætter, hvor Teams slap

Microsoft Teams muliggør videosamtaler i realtid, som kan optages. Men når mødet er slut, skal dine medarbejdere gøre en ekstra indsats for at finde, dele og se Teams-optagelser. Panoptos integration med Teams er specialbygget til opgaven. Dens arkitektur håndterer enorme mængder video og giver vigtige administrations- og slutbrugerfunktioner. Teams-brugere kan sikkert søge, afspille, dele og administrere deres Panopto-videoer og mødeoptagelser uden at forlade Teams.

Søg i hvert talt eller skrevet ord

Øg medarbejdernes produktivitet med det samme.
De fleste videosøgningssystemer indekserer kun titlen og beskrivelsen af optagede møder. Det betyder, at medarbejderne spilder tid på at gennemgå timevis af video. Mødeoptagelser bliver hurtigt overflødige og ignoreret.

Panoptos kraftfulde funktioner til søgning i video gør det muligt for deltagerne at søge efter alt, hvad der er blevet sagt under et møde. Panopto indekserer hvert eneste ord på skærmen, slides, whiteboards og andre materialer. Seerne kan springe til præcise mødeøjeblikke, så de hurtigt kan genkalde sig vigtige oplysninger.

Ud over fuld understøttelse af søgning i Teams er Panoptos robuste videosøgningsfunktioner også integreret med Microsoft 365-applikationer via Microsoft Graph. Det betyder, at Teams-brugere ser fødererede søgeresultater for Panopto-videoer, uanset hvor de søger i Office 365. Brugerne kan søge på hvert eneste ord, der bliver sagt i hver eneste video, og deres videoer vil kunne findes sammen med Word-dokumenter, Excel-regneark og andre vigtige digitale aktiver.

En playback-oplevelse, der er lige så god som at være der selv

Panopto sikrer, at Teams-optagelser er klar til afspilning på enhver enhed. Videokvaliteten optimeres i forhold til den tilgængelige båndbredde.

Panopto sikrer, at højttalervinduer aldrig blokerer for det, der deles. Brugerne vælger, hvilken stream de vil fokusere på – en oplevelse, der ofte siges at være bedre end et live-møde.

Rediger enhver Teams-optagelse - kræver ingen software

Panopto giver medarbejderne mulighed for at skabe og redigere deres egne videoer. Enkel drag and drop-funktionalitet giver brugerne mulighed for at trimme, klippe og publicere videoer. Editoren giver også mulighed for at indsætte videoklip. Redigeret materiale er altid tilgængeligt, hvis brugeren ønsker at redigere optagelsen igen.

I træningsscenarier kan der tilføjes quizzer, hvor resultaterne sendes tilbage til dit LMS. Alt sammen i et sofistikeret, browserbaseret system, der ikke skal installeres.

Panopto

Den førende videoplatform for virksomheder og universiteter. Med Panopto kan du gøre det hele med ét værktøj: Optag, rediger, host og distribuer sikkert dine videoer – læs mere om Panopto.

Hihaho

Den nemmeste måde at skabe avancerede interaktive videoer på. Med hihaho har du en platform til interaktivt video overlay – læs mere om hihaho.

D2L Brightspace

En fleksibel og robust læringsplatform i form et Learning Management System. Med Brightspace lærer du i alle stadier af livet – læs mere om Brightspace.

Vevox

En platform til at skabe engagement via online afstemninger. Med Vevox engagerer du dine deltagere gennem ordskyer, quiz og debat – læs mere om Vevox.