Administrer, søg og del dine GoToMeeting-optagelser

GoToMeeting og Panopto-integration

Upload automatisk GoToMeeting-optagelser til et sikkert videobibliotek, hvor videoer er nemme at søge i og nemme at dele.

En bedre måde at håndtere GoToMeeting-optagelser på

GoToMeeting giver dig mulighed for at optage dine møder og indfange lyd, video, skærmdeling, PowerPoint-slides eller andet indhold, som du kan dele under en videokonference. Men hvad sker der med optagelsen, når mødet er slut?

Hvis du er som de fleste organisationer, bliver dine GoToMeeting-optagelser gemt i en bestemt mappe og bliver ofte aldrig set igen. Panoptos GoToMeeting-integration hjælper dig med at sikre, at det ikke sker.

Med Panopto kan du indstille dine GoToMeeting-optagelser til automatisk at blive uploadet til dit private videobibliotek, hvor vigtige samtaler kan findes med en simpel søgning, deles sikkert i hele organisationen og afspilles på enhver enhed.

Find vigtige GoToMeeting-samtaler med det samme

Så du har optaget et GoToMeeting-opkald. Et par uger senere har du brug for at gense en bestemt oplysning, der blev nævnt under det timelange møde – det er en masse samtale at gennemgå (eller sidde igennem) bare for at finde to minutters relevant diskussion. Der må være en bedre måde.

Det er der med Panoptos Smart Search-teknologi.

Smart Search er branchens mest omfattende AI-drevne videosøgemaskine. Den indekserer automatisk hvert ord, der siges, og hvert ord, der vises på skærmen i hver GoToMeeting-optagelse, så du kan søge i indholdet i videoen, ligesom du ville gøre i din e-mail. Panoptos GoToMeeting-integration giver dig mulighed for at finde relevante mødeoptagelser på få sekunder og endda spole direkte frem til de specifikke øjeblikke, du leder efter i hver video.

Del GoToMeeting-optagelser sikkert med blot nogle få klik

Med Panoptos GoToMeeting-integration er det nemt at dele dine mødeoptagelser sikkert i og uden for din organisation.

Uanset om du har brug for at dele en GoToMeeting-optagelse med folk, der ikke kunne deltage, eller blot ønsker, at alle samarbejdspartnere skal kunne henvise til samtalen senere, kan du dele den med Panopto lige så nemt, som du kan dele videoer på YouTube – men med betydeligt mere kontrol over, hvem der har adgang, både inden for og uden for din organisation.

Konverter automatisk GoToMeeting-opkald til afspilning på enhver enhed

Panopto transcoderer automatisk dine GoToMeeting-optagelser for at sikre, at de kan afspilles på enhver enhed fra ethvert sted. Giv dit team mulighed for at afspille opkald på deres stationære eller bærbare computer, iPhone, iPad eller Android-enhed – Panopto registrerer seerens enhed, browser og videostreamingsfunktioner for at levere en optimeret afspilningsoplevelse med minimal buffering, hver gang.

Tilpas den måde, din organisation håndterer GoToMeeting-optagelser på

Panoptos videoplatform indeholder API’er, der gør det muligt for dine udviklere programmatisk at uploade dine optagede GoToMeeting-opkald sikkert til skyen. Ved hjælp af API’erne og brugervenlig eksempelkode kan videokonferenceopkald indtastes i realtid, uploades i batch eller indfanges ved hjælp af observationsmapper.

Rediger GoToMeeting-optagelser

Før du deler med resten af din organisation, kan du bruge Panoptos videoredigeringsværktøjer til at fjerne tilfældige samtaler i begyndelsen af et GoToMeeting-opkald, klippe samtaler uden for emnet ud i midten eller trimme det ned til kun én vigtig diskussion. Du kan endda tilføje ekstra videokommentarer eller sammenklippe flere opkald om samme emne.

Er du klar til at se
Panopto i aktion?

Panopto

Den førende videoplatform for virksomheder og universiteter. Med Panopto kan du gøre det hele med ét værktøj: Optag, rediger, host og distribuer sikkert dine videoer – læs mere om Panopto.

Hihaho

Den nemmeste måde at skabe avancerede interaktive videoer på. Med hihaho har du en platform til interaktivt video overlay – læs mere om hihaho.

D2L Brightspace

En fleksibel og robust læringsplatform i form et Learning Management System. Med Brightspace lærer du i alle stadier af livet – læs mere om Brightspace.

Vevox

En platform til at skabe engagement via online afstemninger. Med Vevox engagerer du dine deltagere gennem ordskyer, quiz og debat – læs mere om Vevox.