Multiple choice

Multiple choice-afstemninger er populære, da de er alsidige. Hvis du kører en quiz eller test, så vælg det rigtige svar blandt mulighederne og visualiser deltagernes viden.

Åben tekst

Åben tekstafstemning giver deltagerne mulighed for at indsende et eller flere ord som svar på et åbent spørgsmål. Det betyder, at deltagerne ikke har nogen skrevne svarmuligheder, men i stedet skal bruge deres egen intuition. Dette er fantastisk til kreativ tænkning og brainstorming, når du vil indsamle en bred vifte af ideer eller feedback.

Ordskyer

Øget interaktion i online- eller hybridsessioner er nøglen til engagement. Her hjælper ordskyer med en sjov, kreativ afstemning for at få alle på kanten af deres pladser.

Stjernebedømmelser

Stjernebedømmelser er gode til at få et hurtigt pulstjek på, hvad dine deltagere tænker om et bestemt emne. Med denne afstemningstype kan deltagere bedømme via en generisk 5-stjernet vurderingsskala. De klikker blot på antallet af stjerner, der repræsenterer deres valg for deres vurdering.

Numeriske

Den numeriske afstemningstype giver deltagerne mulighed for at indtaste et tal inden for et område, som du har angivet. Numerisk afstemning er effektivt til quizzer og test af deltagernes viden. Det kan også bruges feedback f.eks. hvad skal vores teams mål være for at indsamle anmeldelser?

Rangering

Rangeringsafstemninger er gode til hverdagsmøder, hvor du kan sætte dagsordener med en prioritering af emner og muligheder. De kan også bruges til quizspørgsmål, f.eks. sæt disse begivenheder i rækkefølge fra ældste til nyeste baseret på dato. Find ud af, hvordan dine deltagere prioriterer og rangerer et bestemt emne.

XY plot

XY plot afstemninger er nyttige til at identificere, hvordan deltagerne vurderer forholdet mellem to faktorer eller variabler. Denne interaktive meningsmåling er fantastisk til risiko-, effekt- og økonomisk analyse. Det kunne være sandsynligheden for en risiko i forhold til den indvirkning, den ville have.

LaTeX

LaTeX er et sætningssystem, der bruges til fremstilling af teknisk og videnskabelig dokumentation. I forbindelse med Vevox kan det bruges til at inkludere matematiske eller videnskabelige formler og udtryk for quizspørgsmål. For eksempel kan disse LaTeX-quiz-spørgsmål bruges til at angive brøker, græske tegn, formler og meget mere.

Klikbare billeder

Klikbare billedafstemninger er gode til at undersøge dine deltagere evne til at identificere dele af et billede. Denne alsidige og interaktive billedafstemningstype kan bruges til at teste dine deltageres viden og skabe engagement i realtid.