Lav interaktive videoer nemt med Hihaho

Skab interaktivitet med Hihaho

Med softwaren Hihaho kan I nemt skabe interaktive videoer til jeres modtagere. Se 17 interaktioner herunder med korte beskrivelser. Husk, du kan se uddybende beskrivelser af interaktionerne på Hihahos hjemmeside.

Spørgsmål: Tilføj spørgsmål til din video for at teste dine seeres viden eller for at undersøge deres meninger. Du kan også inkludere feedback og tilføje en scoreværdi.

Indholdsfortegnelse: Opret kapitler for at guide dit publikum gennem videoen.

Pop-up menu: Organiser indholdet i din video ved at tilføje en videomenu. Hvert menupunkt kan linkes til et bestemt tidspunkt i videoen eller til et hyperlink.

Transparent knap: Tilføj et ekstra lag over en bestemt del af din video for at gøre denne klikbar. Du kan lade seeren gå til et websted eller til en anden sekvens.

Hotspot: Tilføj hotspots for at tiltrække mere opmærksomhed til et bestemt punkt i videoen. Hotspottet kan også indeholde en beskrivelse eller hyperlink.

Pause: Sæt videoen på pausen pause for at give seeren tid til at studere skærmen, et billede eller en tekst. Teksten kan også være et resumé eller et reflekterende spørgsmål.

Hop til: Spring dele af videoen over, som du finder irrelevante for dit publikum.

Tekst: Indsæt en tekst til din video for at understrege eller forklare noget. Du kan også bruge interaktionen til at oprette en klikbar knap.

Billede: Tilføj billeder til din video, som et logo, banner eller infografik. Du kan også gøre disse billeder klikbare.

Lyd: Tilføj en lyd til din video, såsom et ‘ding’ eller ‘plask’. Censurer uanstændigt sprog eller afspil noget musik.

Zoom: Vil du gerne understrege noget eller gøre din video mere dynamisk? Zoom ind på visse dele af din skærm.

Scroll: Tilføj en tekst til din video, som vil rulle forbi. Det kan f.eks. bruges som et nyhedsticker eller fungere som et hyperlink eller et hop.

Highlight: Interaktionen giver dig mulighed for at fokusere på et specifikt område i videoen ved at mindske synligheden af ​​det irrelevante område.

Rating: Vil du gerne vide din seers mening om noget? Giv dit publikum mulighed for at bedømme din video.

Link videoer: Tilføj en knap for nemt at linke interaktive videoer til hinanden på samme fane.

Formular: Tilføj en formular til din video. Få data direkte i din e-mail-indbakke eller i dit CRM.

iFrame: Tilføj en ramme til din interaktive video, hvor du kan få vist enhver hjemmeside med alle dens funktionaliteter.

Se hihaho.com/interactions for uddybning af interaktionerne.

Hihaho interaktiv video
Tilføj et spørgsmål i din video

Spørgsmål

Stil spørgsmål og lad seerne interagere med indholdet, eller spørg om deres mening. Man kan give feedback og point til svarene, og du kan se svarene i statistik.

Tilføj hotspot i din video med Hihaho

Hotspot

 Tilføj et hotspot for at tiltrække opmærksomhed omkring et bestemt punkt i videoen. Hotspottet kan også inkludere en beskrivelse eller et hyperlink.

Spring i din video og gør den interaktiv

Hop til

Med funktionen ‘hop til’ kan du redigere din video, så du springer over dele i en video, hvis du fx finder denne del irrelevant for dit publikum.

Zoom in din video med Hihaho

Zoom

Med funktionen zoom har du mulighed for at lave din video mere dramatisk. Lav en indstilling i din video, så der zoomes ind og ud bestemte steder.