Platform til videndeling

Panoptos søgbare videoplatform engagerer dine medarbejdere i en kontinuerlig cyklus af videndeling, uanset deres tidszone eller placering.

Indfang og del mere institutionel viden

I vidensøkonomien er stort set alle medarbejdere eksperter i et eller andet. Men al den viden er bare ikke så kraftfuld, når den ikke deles – dine folk er måske de bedste, men hvis de ikke er tilgængelige, når andre har brug for deres ekspertise, er tid og produktivitet spildt. Medmindre, selvfølgelig, du har gjort noget for at gøre mere af den videndeling tilgængelig on-demand.

Når det handler om at bevare og dele institutionel viden i en organisation, er både den formelle, top-down proces med videnstyring og den uformelle, græsrodsproces med social peer-to-peer-læring afgørende for at sikre, at de enkelte medarbejderes kollektive erfaring og indsigt kan videregives og udveksles mellem teammedlemmer. Og Panoptos brugervenlige videoplatform gør det nemt for knowledge managers at fremme en kultur med videndeling blandt kolleger, samtidig med at de arbejder på at bevare højt prioriteret institutionel ekspertise oppefra og ned.

Maksimer peer-to-peer-læring med video

Hurtige “spørg eksperten”-samtaler er en vigtig del af, hvordan teammedlemmer lærer af hinanden og gør alle mere produktive. Dit team udveksler sandsynligvis allerede tips og indsigter ad hoc over Slack, men med Panopto kan de optage disse nyttige øjeblikke og dele dem til gavn for alle.

Panopto gør det muligt for dine medarbejdere at optage og dele deres ekspertise med vores brugervenlige videooptagelsessoftware, der kører på enhver pc, Mac eller mobil enhed. På få minutter kan dine ingeniører optage detaljerede gennemgange for at hjælpe andre med at forstå din produktarkitektur; dit marketingteam kan demonstrere, hvordan andre forretningsenheder kan udnytte din automatiseringssoftware; og din salgsstyrke kan udveksle bedste praksis, der fører til mere forretning.

Det er ikke bare et træningsværktøj. Panopto er hurtigt blevet vores primære løsning til at dele information i hele vores organisation og med vores kundebase.

Eric Hill, Senior Product Training Specialist, Canon Solutions America, Inc.

Bevar viden fra medarbejdere, der forlader virksomheden

Institutionel ekspertise bør ikke forlade virksomheden, bare fordi dine eksperter gør det. Video gør det nemt at dokumentere dine afgående medarbejderes viden.

Hold fast i de kritiske detaljer om din virksomhed, dine systemer og processer, som måske kun er kendt af en enkelt leder eller fagekspert. Og selv hvor individuel ekspertise ikke er et problem, kan du hjælpe dine teams med en mere gnidningsfri overgang af projekter og skitsere det daglige ansvar for en afgående medarbejders afløser. Uanset rollen gør Panopto alle disse oplysninger nemme at søge i og gennemgå, selv længe efter at din medarbejder er rejst videre.

Vores teams udnytter Panopto mere og mere til at muliggøre social videndeling. Og grunden til det er den unikke optagelsesfunktion, som Panopto har til at optage det, der er på din skærm, sammen med yderligere video fra andre kameraer, og samle det hele og gøre det nemt at søge og dele.

Ken Davis, Senior Learning Technology Specialist, Qualcomm Inc.

Opbyg nemt en omfattende, søgbar videovidenbase

Panoptos videoplatform er den eneste løsning, du behøver for at oprette og administrere videoviden og aktivere videndeling i stor skala. Panopto-optagelser og mødeoptagelser publiceres automatisk i dit sikre videobibliotek, hvor Panoptos Smart Search indekserer hvert ord, der bliver sagt eller vist på skærmen, så medarbejderne øjeblikkeligt kan finde og spole direkte frem til de oplysninger, de har brug for.

Videostyring

Upload, host og administrer videoviden sikkert i skyen fra hvor som helst og på hvilken som helst enhed.

Få mere at vide

Tagging af video

Tag videoer for at muliggøre hurtig opdagelse af ny viden i hele din organisation, og administrer tilgængelige tags.

Få mere at vide

Abonnementer

Giv medarbejderne mulighed for at følge andre kolleger og endda få deres eget interne publikum ved at dele deres ekspertise.

Få mere at vide

Videoanalyse

Analysér og lær af data om videoengagement, som også kan bruges til at belønne og styrke vidensdelingsadfærd.

Få mere at vide

Mobile apps

Optag en video for at dele vigtige detaljer på farten, og tag hele din videovidenbase med dig overalt.

Få mere at vide

Brand-tilpasning

Tilføj nemt dit logo, dine farver og dit ikon for at tilpasse din videovidenbase til dit brand eller din afdeling.

Få mere at vide

Integrer video med eksisterende vidensøkosystemer

Nutidens teams bruger allerede samarbejdsværktøjer som Slack, CRM-værktøjer som Salesforce, indholdsbiblioteker som SharePoint og interne wikier og hjemmesider bygget på WordPress og Drupal til at dele processer, ideer, vejledninger og meget mere. Panopto gør det nemt for medarbejderne at optage, søge og dele videoer på de steder, hvor de allerede søger information.

Med Panopto kan dine medarbejdere opbygge dybere arbejdsrelationer med kolleger over hele kloden ved hurtigt at demonstrere nye teknikker, fremhæve undervurderede aspekter af dine produkter eller blot give en hurtig gennemgang af, hvordan man opretter forbindelse til den nye printer i videoer, der er tilgængelige on-demand, i det øjeblik der er behov for det.

Få mere at vide om understøttede integrationer

Deling af vores viden via on-demand video i Panopto giver vores medarbejdere mulighed for at få adgang til teamets ekspertise, når og hvor de har brug for det.

Manager, Employee Development, Business Software Company

Er du klar til at se Panopto i aktion?

Panopto

Den førende videoplatform for virksomheder og universiteter. Med Panopto kan du gøre det hele med ét værktøj: Optag, rediger, host og distribuer sikkert dine videoer – læs mere om Panopto

Hihaho

Den nemmeste måde at skabe avancerede interaktive videoer på. Med hihaho har du en platform til interaktivt video overlay – læs mere om hihaho

D2L Brightspace

En fleksibel og robust læringsplatform i form et Learning Management System. Med Brightspace lærer du i alle stadier af livet – læs mere om Brightspace

Vevox

En platform til at skabe engagement via online afstemninger. Med Vevox engagerer du dine deltagere gennem ordskyer, quiz og debat – læs mere om Vevox