Panopto til telekommunikation

En brancheførende platform til styring af videoindhold

Hvordan kan Panopto hjælpe din virksomhed?

Videostyring

Organiser, udgiv og lever videoer på tværs af din globale organisation med en robust platform for videostyring, der er bygget til nemt at skalere viden.

Hurtig træningssøgning

Lever og find den rigtige træning på få sekunder – fra tekniske vejledningsvideoer til kritisk kommunikation – når som helst din arbejdsstyrke har brug for at lære i realtid.

Deling af ekspertviden

Indsaml og del ekspertviden om arbejdsstyrken på tværs af din virksomhed for at beskytte mod huller, når medarbejdere rejser, går glip af møder eller din organisation støder på uforudsete forstyrrelser.

Tilgængelighed

Lever tilgængelig og flersproget træning til hele din arbejdsstyrke med on-demand og live broadcast captioning til mere end 20 globale sprog.

Sikkerhed

Host og del din virksomheds mest følsomme videoindhold på en sikker måde med Panoptos cloudbaserede platform. Udgiv med tilladelser, der kan tilpasses, beskyt mod datatab, og integrer med dit Single-Sign-On (SSO)-identitetssystem.

Søg og find træning uden forsinkelser

Lad ikke det at finde træningsmateriale på jobbet være en tidsrøver for din virksomhed. Bevar medarbejdernes produktivitet og spar tid på at søge efter indhold med et on-demand videobibliotek, der er fuldt indekseret og kan søges på ethvert ord, talt eller på skærmen. Panoptos AI-drevne Smart Search giver dine medarbejdere mulighed for at finde den rigtige træning, hvor og hvornår de har brug for det.

Bevar din ekspertviden for evigt

Videnshuller truer din virksomhed – som når medarbejdere rejser, går glip af vigtig træning, eller din organisation omstruktureres. Panoptos on-demand video management platform hjælper din virksomhed med at bevare ekspertisen. Brugervenlige optagelsesværktøjer giver medarbejderne mulighed for at skabe, dele og udgive din organisations største aktiv: viden.

Opbyg ekspertise på tværs af din arbejdsstyrke

Hjælp medarbejderne med at klatre op ad deres kompetenceloft. Hold dig opdateret med virksomhedens bedste praksis, teknisk træning og meget mere med interaktive værktøjer som videoquizzer og afstemninger, der skaber målbare læringsresultater. Følg deres fremskridt med analyser, der viser gennemførelse, overholdelse og engagement.

Beskyt følsomme oplysninger

Med Panoptos video cloud kan du sikkert hoste og dele dit mest følsomme videoindhold. Tilpas visningstilladelser, beskyt mod datatab og serviceafbrydelser, integrer med dine Single Sign-On (SSO)-identitetssystemer og meget mere.

Panopto

Den førende videoplatform for virksomheder og universiteter. Med Panopto kan du gøre det hele med ét værktøj: Optag, rediger, host og distribuer sikkert dine videoer – læs mere om Panopto.

Hihaho

Den nemmeste måde at skabe avancerede interaktive videoer på. Med hihaho har du en platform til interaktivt video overlay – læs mere om hihaho.

D2L Brightspace

En fleksibel og robust læringsplatform i form et Learning Management System. Med Brightspace lærer du i alle stadier af livet – læs mere om Brightspace.

Vevox

En platform til at skabe engagement via online afstemninger. Med Vevox engagerer du dine deltagere gennem ordskyer, quiz og debat – læs mere om Vevox.