Tilgængelig læring med Panopto

Tilgængelighedsfunktioner, der gør læring personlig

Tilgængelighed hos Panopto er mere end en platform. Det er Panoptos forpligtelse til at skabe en læringsoplevelse, der tjener unikke præferencer, stilarter og behov. Nedbryd læringsbarrierer på tværs af din campus og arbejdsstyrke.

ASR captions

Video captioning i realtid på mere end 20 globale sprog leverer tilgængeligt indhold med ord, som de lærende kender bedst.

Oversættelse af video

Oversæt alle udskrifter i dit bibliotek, og download dem uden tidsstempler til personlig support.

Tilgængelig afspilning

Tilpas visningen baseret på behov og præferencer med understøttelse af skærmlæsere, tilgængelige kontroller, tastaturnavigation, variabel afspilningshastighed og meget mere.

Mobile enheder

Få adgang til forbedret afspilning fra enhver foretrukken enhed på tværs af dit netværk.

Fremtidens læring med Panopto AI

Frigør personalisering med AI-drevne udskrifter

Panoptos AI-køreplan forenkler skabelsen af indhold, skaber unikt engagement og driver en fremtid med videolæring, der er mere personlig, hver gang du trykker på play.

Opsummering af indhold

Optimer videnssøgning på tværs af dit bibliotek med indholdsresuméer på højt niveau, der hjælper de lærende med at fokusere og finde det, de har brug for eller har overset.

Automatisk registrering af sprog

Det er svært at håndtere flersproget indhold til et globalt netværk af studerende eller medarbejdere. Automatisk sprogregistrering gør det lettere og forenkler arbejdsgangene for captioning uden manuelle indtastninger.

Smarte handlingselementer

Vær på forkant med de lærendes opgaver med AI-drevne udskrifter, der udløser handlingspunkter til kritiske møder, træning, øjeblikke eller forelæsninger.

Hurtigere læring i realtid med en smartere måde at søge på

Fremskynd kontekstrig læring og øg engagementet med et brugervenligt søge- og opdagelsesværktøj. Panoptos AI-drevne Smart Search finder viden med det samme på tværs af dit bibliotek, fra forelæsninger til emner, øjeblikke, møder og meget mere.

Lever tilgængeligt indhold til forskellige behov

Nedbryd sprogbarrierer på campus eller i din organisation med AI-drevet ASR captioning og oversættelse til mere end 20 sprog. Giv lærende med alle baggrunde, læringsstile og sproglige præferencer mulighed for at få adgang til den viden, de har brug for, på deres egne betingelser.

Forenkle indholdsworkflows for skabere og administratorer

Styrk skabelsen af indhold med Panoptos videoplatform, der udnytter AI til at strømline arbejdsgange. Fra smart kapitelnavigation til alle videoer til præcis tracking af talere med et smart kamera – det er nemt at skabe og levere engagerende indhold.

Lever tilgængeligt indhold til forskellige behov

Nedbryd sprogbarrierer på campus eller i din organisation med AI-drevet ASR captioning og oversættelse til mere end 20 sprog. Giv lærende med alle baggrunde, læringsstile og sproglige præferencer mulighed for at få adgang til den viden, de har brug for, på deres egne betingelser.

Panopto

Den førende videoplatform for virksomheder og universiteter. Med Panopto kan du gøre det hele med ét værktøj: Optag, rediger, host og distribuer sikkert dine videoer – læs mere om Panopto.

Hihaho

Den nemmeste måde at skabe avancerede interaktive videoer på. Med hihaho har du en platform til interaktivt video overlay – læs mere om hihaho.

D2L Brightspace

En fleksibel og robust læringsplatform i form et Learning Management System. Med Brightspace lærer du i alle stadier af livet – læs mere om Brightspace.

Vevox

En platform til at skabe engagement via online afstemninger. Med Vevox engagerer du dine deltagere gennem ordskyer, quiz og debat – læs mere om Vevox.