Engager dit publikum

Styrket engagement for effektive resultater

Gør din læringsrejse personlig

Hold studerende og medarbejdere engagerede med værktøjer, der skaber læring.

Hvis de har succes, har du også.

AI-drevet søgeordssøgning

Find det, du har brug for, og del viden hurtigere med en smartere måde at søge på. Find nemt et hvilket som helst øjeblik eller emne på tværs af dit videobibliotek, talt eller på skærmen.

Captioning og transskription

Lever tilgængeligt videoindhold på tværs af din mangfoldige arbejdsstyrke eller institution med automatisk talegenkendelse (ASR) captioning og transskriptioner til mere end 20 globale sprog.

Dataanalyse

Gør indsigt til handling med data, der styrer indholdsskabelse, brugeradoption og bedste praksis. Følg gennemførelsesprocenter, seerengagement og meget mere fra et analytisk dashboard, der skaber resultater.

Interaktive quizzer

Gør forelæsninger og træning interaktiv med spørgsmål, quizzer og checks til at guide support, compliance og support.

Smartere, hurtigere opdagelse af viden

Fremskynd kontekstrig læring og øg engagementet med et brugervenligt søge- og opdagelsesværktøj. Panoptos Smart Search finder viden med det samme på tværs af dit bibliotek, fra forelæsninger til emner, øjeblikke, møder og meget mere.

Få data, der fokuserer på resultater

Styrk din organisation med handlingsorienteret indsigt, der guider oprettelse af indhold, engagement, fastholdelse og meget mere. Få detaljerede rapporter fra Panoptos Analytics Dashboard for hver video i dit bibliotek, og sørg for, at læring og træning gør en forskel.

Gør det nemt at få organisationen til at tage det til sig

Få dit campus eller din arbejdsstyrke med på vognen med en brugervenlig platform, der forenkler oprettelse, registrering og udgivelse. Platforme, der er nemme at bruge, gør det også nemmere at lære.

Overhold reglerne, vær informeret og på rette spor

Sørg for, at arbejdsstyrken overholder reglerne med kritiske trænings- og læringsinitiativer, der holder trit med organisatoriske ændringer, revisioner og branche- eller rollebaserede bedste praksisser.

Væk den nysgerrighed, der klikker

Brug interaktive værktøjer som quizzer, afstemninger og indlejrede websider til at gøre visning til interaktiv læring. Seerne reagerer direkte i Panoptos videoafspiller, og deres interaktioner følges og deles i analyser.

Panopto

Den førende videoplatform for virksomheder og universiteter. Med Panopto kan du gøre det hele med ét værktøj: Optag, rediger, host og distribuer sikkert dine videoer – læs mere om Panopto.

Hihaho

Den nemmeste måde at skabe avancerede interaktive videoer på. Med hihaho har du en platform til interaktivt video overlay – læs mere om hihaho.

D2L Brightspace

En fleksibel og robust læringsplatform i form et Learning Management System. Med Brightspace lærer du i alle stadier af livet – læs mere om Brightspace.

Vevox

En platform til at skabe engagement via online afstemninger. Med Vevox engagerer du dine deltagere gennem ordskyer, quiz og debat – læs mere om Vevox.