Brightspace LMS til virksomhedstræning

D2L’s læringsplatform hjælper dig med at skabe læringsprogrammer, der hjælper med at flytte nålen for dine lærende.

Lever de løsninger, der hjælper din organisation og dens målgrupper med at trives

Gør nytte af Brightspace i disse fire områder:

Medarbejdertræning – Afstem nøglekompetencer med virksomhedens behov, og giv medarbejderne klare køreplaner for deres udvikling.

Kundetræning – Giv kunderne den træning, de har brug for, for at få mest muligt ud af dine produkter og tjenester.

Partnertræning – Gør det nemt at koordinere, organisere og opsætte den træning, der kan give dine partnere mulighed for at udføre et fantastisk arbejde.

Medlemstræning – Aktiver og bemyndig medlemmer med efteruddannelse i verdensklasse, som de kan få adgang til fra komforten af ​​deres sofa.

Medarbejdertræning

Lever målrettede programmer for medarbejdertræning, der sætter folk klar til succes med Brightspace-platformen. På den måde gør du professionel udvikling til en konkurrencefordel. Din organisation skal mere end nogensinde før være i stand til at levere professionelle programmer til træning og udvikling, der klæder medarbejderne på til at udvide deres viden og til at opkvalificere deres kompetencer. Det er for at hjælpe dem – og din organisation – med at være et skridt foran.

Se herunder eksempler på opkvalificering, indbygget analytics, ekspertsupport og intuitiv og tilgængelig træning 👇 Alt sammen måder til at gøre professionel udvikling til en konkurrencefordel. 

Opkvalificering 1) Videoopgaver

Giv medarbejderne muligheder for at øve og finpudse deres færdigheder og viden med videoopgaver. Peers og facilitatorer kan endda give personlig feedback på indsendelser gennem lyd, video eller kommenterede dokumenter.

Opkvalificering 2) HTML-editor

Opret unikt indhold ved hjælp af værktøjer med D2L’s indbyggede HTML-editor, eller importer det direkte til Brightspace-platformen fra indholdsudbydere.

Opkvalificering 3) Bibliotek

Saml indhold i et enkelt bibliotek for at dele og genbruge ressourcer – individuelle filer, emner eller hele kurser – på tværs af alle dine træningsprogrammer.

Opkvalificering 4) Anerkend fremskridt

Anerkend de fremskridt, medarbejderne gør ved at give dem delbare priser og certifikater.

Indbygget analytics 1) Understøtter åbne standarder og API'er

Tilslut dit unikke økosystem. Brightspace-platformen understøtter åbne standarder og API’er, hvilket betyder, at den kan arbejde problemfrit med din organisations eksisterende teknologiske hold.

Indbygget analytics 2) Kompetencebaserede tilbud

Forvandl kurser til kompetencebaserede tilbud ved at afstemme kompetencer med indhold, udløse næste trin baseret på præstationer og bruge flere vurderingsmetoder.

Indbygget analytics 3) Databaserede beslutninger

Udforsk indbyggede og avancerede analyser, der kan hjælpe dig med at forstå, hvilken effekt dine læringsprogrammer har, så du kan træffe databaserede beslutninger.

Få ekspertsupport til at lancere og udvikle dit program

Fra dataguruer til de bedste inden for læring af naturvidenskab og ingeniører bringer vores og D2L’s team ekspertise, der kan hjælpe dig med at forbedre resultater, glæde og ydeevne.

1) Implementeringsstøtte – Start med din egen unikke succesplan. 

Sammen med dig kan vores og D2L’s konsulenter skræddersy en plan, der hjælper med at nå dine specifikke strategiske mål. Vi hjælper dig med at forbedre engagement, fastholdelse og produktivitet samt øge potentialet for at maksimere afkastet af din investering. Din succes er vores succes. 

2) Læring og kreative tjenester – Opbyg færdigheder og kurser uden besvær

Har du brug for hjælp til at bygge engagerende kurser? Er du i tvivl om, hvordan aktiviteterne skal tilpasses færdigheder for at opbygge ekspertise? Lad os hjælpe. Vores og D2L’s team af instruktionsdesignere kan gøre dine læringsoplevelser effektive og dejlige. Du vil blive overrasket over indvirkningen på dine engagementsundersøgelser.

3) Strategi- og datarådgivning – Hold dine programmer for medarbejdertræning på sporet

Vær sikker på, at du udfører den rigtige læringsstrategi. Forvandl dine data til handlingsvenlig indsigt. Vil du have support til at styre den daglige administration af dit læringsmiljø eller optimere din brug af Brightspace-platformen? Vi har dig også dækket der.

Intuitiv og tilgængelig træning 1) Fleksibelt

Forbind synkront ved at bruge integreret webkonference, og indlejr forudindspillede videoklip i dine kurser for at gøre læring asynkron.

Intuitiv og tilgængelig træning 2) WCAG 2.1

Hjælp med at nå alle lærende med en platform, der er i overensstemmelse med WCAG 2.1-standarden og har funktioner, herunder en indbygget tilgængelighedskontrol.

Intuitiv og tilgængelig træning 3) Tilmeld selv

Giv de lærende mulighed for hurtigt at søge selv efter og tilmelde sig de kurser, de har brug for for at forbedre deres færdigheder og gennemføre den nødvendige træning.

Intuitiv og tilgængelig træning 4) Aktivitetsfeed

Sæt vigtige oplysninger – meddelelser, nyt indhold, nylige diskussioner – foran og i centrum med aktivitetsfeedet.

Intuitiv og tilgængelig træning 5) Gruppér

Opret læringsforløb, der grupperer kurser i logiske strømme, der er nemme at følge.

Kundetræning

Hjælp med at sætte kunder op til succes ved hjælp af fleksibel, engagerende online træning med Brightspace-platformen. På den måde udvider og skalerer du dine programmer for kundetræning. Du vil have dine kunder til at elske dine produkter og tjenester, så de effektivt kan bruge og advokere for dem, for når de lykkes, så gør du det også. Stol på det rigtige LMS til at tilbyde træning, virtuelt samarbejde og mulighed for certificeringer – hvilket letter tilpasningen og styrker dit brand. Desuden kan avancerede e-handelsfunktioner hjælpe dig med at øge rentabiliteten af ​​dine læringsprogrammer. 

Partnertræning

Hjælp med at skabe partneromsætning og vækst med Brightspace-platformen. Det gør du ved at sætte partnere op til succes med effektiv onlinetræning. Partnere spiller en afgørende rolle i væksten af ​​din virksomhed, men for at være effektive skal de være udstyret med de rigtige færdigheder og viden. Et stærkt træningsprogram kan være en konkurrencefordel, reducere omkostningerne, beskytte dit brand og øge omsætningen. Hjælp med at flytte partnere effektivt fra rekruttering til produktivitet med Brightspaces moderne, personlige og skalerbare cloud-baserede teknologi og D2Ls eksperttjenester.

Book Brightspace demo

Medlemstræning

Engager dine medlemmer i meningsfulde, fleksible online læringsoplevelser. Det har aldrig været mere udfordrende at tiltrække nye medlemmer og fastholde de nuværende. Vi ved, at dine tilbud er unikke, og din træning skal afspejle det. Som din læringspartner er vi her for at hjælpe dig med at få succes.

Ressourcebibliotek

Udforsk det seneste indhold skabt af D2L’s team af uddannelseseksperter. Du bliver ført til D2L’s hjemmeside, når du klikker:

Indhold om Corporate Learning

Klar til at genskabe læring?

Få mere end blot et LMS. Brightspace Core kombinerer de værktøjer og den støtte, du har brug for, for at tilbyde en fantastisk trænings- og læringsoplevelse for medarbejdere og virksomheder.

Book Brightspace demo