Udforsk Panoptos innovative funktioner til videndeling og video

Skab indhold

Funktioner til oprettelse af indhold, der gør det nemt for brugerne at optage, redigere og dele videopræsentationer og forelæsninger, hvilket forbedrer læring og kommunikation.

Lær mere

Udgiv til din organisation

Strømlinede udgivelsesfunktioner, der giver brugerne mulighed for sikkert at distribuere deres videoindhold på tværs af forskellige platforme og sikre, at det når ud til det ønskede publikum på en effektiv måde.

Lær mere

Engager dit publikum

Publikumsengagement gennem interaktive funktioner som indbyggede quizzer, live Q&A-sessioner og seeranalyser, der gør det nemt at måle og forbedre seernes engagement.

Lær mere

Integrationer

Problemfri integration med tredjepartsapplikationer, herunder LMS, CMS og konferenceværktøjer, hvilket giver en sammenhængende og fleksibel oplevelse af video management og deling.

Lær mere

Er du klar til at se
Panopto i aktion?

Panopto

Den førende videoplatform for virksomheder og universiteter. Med Panopto kan du gøre det hele med ét værktøj: Optag, rediger, host og distribuer sikkert dine videoer – læs mere om Panopto.

Hihaho

Den nemmeste måde at skabe avancerede interaktive videoer på. Med hihaho har du en platform til interaktivt video overlay – læs mere om hihaho.

D2L Brightspace

En fleksibel og robust læringsplatform i form et Learning Management System. Med Brightspace lærer du i alle stadier af livet – læs mere om Brightspace.

Vevox

En platform til at skabe engagement via online afstemninger. Med Vevox engagerer du dine deltagere gennem ordskyer, quiz og debat – læs mere om Vevox.