Panopto funktioner

Panopto funktioner

Her kan du læse om en række af de standardfunktioner et video management system som Panopto har. Længe nede kan du læse om de mange ekstra features og funktionsmulighed du får med, når du implementerer Panopto.

Hosting: Panopto fungerer som en VCMS-løsning til hosting – et centralt og sikkert videobibliotek for jeres virksomhed eller uddannelsesinstitution. Når man er færdig med en optagelse uploades den automatisk til skyen, så oplægsholderen ikke behøver bekymre sig om at gøre dette. Læs mere om hosting.

Sikkerhed og implementering: Som førende videoplatform til nogle af verdens største virksomheder og anerkendte universiteter har virksomheden investeret intensivt i produktsikkerhed – fra hvordan brugere logger ind, til hvordan videoer lagres og leveres. Videoplatformen giver sikkerhed på flere niveauer under opbevaring og under streaming. Læs mere om sikkerhed og implementering.

Systemintegration: Learning management systemer (LMS), content management systemer (CMS) og customer relationship management (CRM) systems er ikke designet til at håndtere videoer. Det kan Panopto løse. Panopto har en lang række integrationer med systemer som Sharepoint, Cornerstone, Canvas, Moodle, Brightspace, SABA, Blackboard og SAP SuccessFactors. Læs mere om integrationer.

Teams integration –  adgang til kernefunktioner fra Panopto i Teams
En vigtig integration at nævne er, at Teams-brugere kan nu bruge Panopto-kernefunktionalitet og arbejdsgange uden nogensinde at forlade Teams. Integrationen giver brugerne mulighed for på sikker vis at søge, afspille, dele og administrere deres Panopto-videoer og mødeoptagelser, alt sammen inde i Teams. Panopto er bygget til læring og leverer hurtige, intuitive arbejdsgange, der forbedrer produktiviteten for Microsoft Teams og Microsoft 365-brugere. Teams-brugere kan nu søge efter hvert ord, der tales eller skrives i en Panopto-video i deres Teams- og Microsoft 365-miljøer. Videoer bliver synlige sammen med Word-dokumenter, Excel-regneark og andre vigtige digitale aktiver.

Læs mere om Panopto Learning Workflows integreret i Microsoft Teams

Sådan aktiverer du Microsoft Teams-integration til et Team.

Imponerende features, der går ud over et standard VCMS system

Her kan du læse om virkelig smarte features videoplatformen Panopto kan tilbyde.

Søgefunktion: Søgefunktionen fungerer på 18 forskellige sprog. Panopto indekserer automatisk alle videoer via ASR (automatic speech recognition) og OCR (optical character recognition). Dermed kan man søge på ALT i hele biblioteket og ned i hver video – både det talte og det skrevne ord (fx slides). Dette optimerer og effektiviserer arbejdsprocesserne, idet medarbejderne hurtigt kan finde den information, de søger. Den studerende kan nemt finde information, når denne fx læser op til eksamen. Læs mere om søgefunktion.

Optagelse og live streaming med ét klik: Oplægsholder eller underviser kan let selv optage og live-streame med blot ét enkelt klik. Læs mere om optagelse og live-streaming.

Multiple devices: Optag og del med ethvert device. Panopto fungerer med både iOS og Android – PC, Mac, smartphones og tablet.

Multiple views: Via Panopto kan du optage med op til 5 input. Det vil sige, du kan vise underviser og slides i ét og samme view, men du kan også vise fx en maskine fra flere vinker. Brugeren kan selv bestemme hvilke views han vil sideordne og se på skærmen. Dette er en stor fordel, hvis man fx skal vise komplekse processer.

Redigering og quizzfunktion: Brugervenlig online redigering af video med mulighed for at indsætte quizzer, noter, diskussioner og bogmærker.

Statistik: Panopto generer automatisk statistik og giver jer data om, hvor mange der har set de forskellige videoer. Dette kan være en hjælp i forhold til at få en forståelse for medarbejdernes eller de studerendes behov i forhold til specifikt materiale.

Søgefunktion

Effektiviser arbejdsprocesserne. Søg i alle typer videoer på via automatic speech recognition (ASR) og optical character recognition (OCR). På 20 forskellige sprog!

Hosting

Opbevar organisationens videoer i et sikkert videobibliotek! Panopto er en sikker cloud baseret SaaS software og hosting-løsning (VCMS) organisationens videobibliotek.

System integration

Integration med CMS og LMS systemer som Sharepoint, Cornerstone, Canvas, Saba, Moodle, Blackboard, D2L mv. Samt API, der kan benyttes til flere integrationer.

Optag & livestream

Optag og live stream med ét klik til enhver webbrowser og ethvert device. Intuitivt brugerinterface gør det nemt at starte optagelser og live streaming op.