Robotter til undervisning. Udstyr, Pixem, Swivl, MXL

Hvad er intelligent udstyr?

Intelligent udstyr er enhver form for enhed, der har sin egen computerfunktion. Efterhånden som computerteknologi bliver mere avanceret og billigere, kan den indbygges i et stigende antal udstyr af enhver art. Et eksempel er kamerarobotter. 

Du kan bruge udstyret til at optage kurser, træning og undervisning

Brug kamera-robotter til undervisning- eller træningsformål, og oplev hvordan intelligente løsninger kan gøre online undervisning endnu bedre.

Hos Viducon har vi mange års erfaring med online træning og undervisning. Derfor har vi opbygget en solid viden om udstyr til digital baseret træning og undervisning.

Vi kan vejlede jer, så I finder frem til de produkter, der passer til lige netop jeres situation. Vi kender til de forskellige typer af udstyr til træning og undervisning, herunder AV-udstyr, hardware og robotkameraer. Vi kan også varetage eller vejlede i forhold til opsætning af udstyr.

Kamera-robotter til undervisning

Kamerarobotter som Pixem 2 og Swivl er intelligente løsninger, der følger objektet via forskellige auto-tracking systemer. Disse robotter er ideelle til online undervisning, fordi de følger underviser eller objekt, og gør undervisningen mere levende.

Swivl er den ideelle løsning til undervisningslokalet, en lille robot, der følger læreren.

Pixem 2 er den førende løsning til online undervisning af f.eks. sportsudøvere. Kameraerne følger motivet og zoomer automatisk ind og ud. Robotten kan anvendes til fjernundervisning af f.eks. ryttere, agility, løbere, sejlere og meget, meget mere. Prøv at bruge kamera-robotter til undervisning eller træningsformål og opdag, hvad det kan gøre for dig. 

Vi har også indgående viden om mikrofoner, optagere, kameraer og headsets. Kontakt os eller besøg vores eshop for at forstå, hvilke produkter vi anbefaler.

Kontakt os

Pixem 2

Gør brug af kamera-robotter til undervisning såsom Pixem og oplev fordelen ved et kamera, hvor objekter bevæger sig i høj fart. I kombination med mikrofoner kan produktet med fordel anvendes til undervisning på distancen.

Swivl

Swivl Robot CX Series giver en række værktøjer til at optage video og lyd af læringssituationer. Med Swivls kamerarobot har du mulighed for at lave interaktiv og levende undervisning.

Panopto

Gør viden let tilgængelig med en videoplatform som Panopto. Det ideelle redskab til optagelse, deling og hosting af videoer til undervisningsbrug. Panopto indekserer og gør indholdet søgbart.

Videregående uddannelse

Videomediet har i høj grad vundet indpas på videregående uddannelser, ikke kun som et praktisk element, men i høj grad også som et pædagogisk værktøj, der fremmer læring og forståelse.