Vevox

Vevox er et engagementsværktøj, der er designet til at øge interaktivitet og involvere dine deltagere. Som oplægsholder præsenterer du spørgsmål, svarmuligheder og resultater gennem en webbrowser. Som deltager er du med via en webbrowser eller Vevox-appen. Afstemninger, quizzer, undersøgelser og Q&A-sessioner er alle mulige med Vevox uanset, om du er ansigt-til-ansigt, til fjern- eller hybridundervisning, seminarer, workshops, møder eller andre begivenheder.

Hvordan virker Vevox?

På to minutter kan du blive klogere på Vevox i denne introduktionsvideo.

Hvorfor Vevox er #1

Vurderert som ‘Fremragende’ på tre sider for anmeldelser med 2000+ kundeanmeldelser.

  • Den bedste afstemnings- og Q&A-platform for brugervenlighed
  • Det bedste for kundeservice og overordnet oplevelse
  • Den bedste platform for funktioner og integrationer

2000+ 5-stjernede anmeldelser

Bedømt som #1 platform af brugerne

4.7/5 på G2

4.8/5 på Capterra

4.9/5 på Trustpilot

Vevox funktioner

Vevox har adskillige funktioner og her får du tre af dem. Du kan se flere på siden Funktioner.

Ordskyer

Saml deltagernes ideer og fremkald begejstring. Ordsky-afstemninger er perfekte til crowdsourcing-ideer og visualisering af de mest populære svar på en farverig og øjeblikkelig visning.

Quiz

Skab en konkurrencedygtig og sjov atmosfære for at få dine deltagere virkelig begejstret. Direkte quizzer kan være anonyme eller identificerede, hvilket gør det utrolig nemt for dig at tilbyde den bedste quizoplevelse.

Q&A

Med Q&A giver du alle en stemme og chance for at blive hørt, uanset om de er i rummet eller deltager virtuelt. Og det kan både være anonymt eller identificeret.

Vevox integrationer