Frigør læring drevet af AI

AI-drevne funktioner til smartere læringsresultater

Smart søgeordssøgning

Søgbar, delbar og AI-indekseret video betyder, at brugerne søger efter det, de har brug for, på få sekunder. Søg på ethvert ord, talt eller på skærmen.

ASR captions

Video captioning i realtid på mere end 20 globale sprog leverer tilgængeligt indhold med ord, som de lærende kender bedst.

Oversættelse af video

Oversæt alle udskrifter i dit bibliotek, og download dem uden tidsstempler til personlig support.

Kapitelinddeling

Fremskynd kontekstrig læring med automatisk genererede kapitler til at navigere i.

Kamera-tracking

Panoptos smarte kamera følger talerne, når de optager, og holder fokus på de mest dynamiske øjeblikke i dit team eller i dit undervisningslokale.

Fremtidens læring med Panopto AI

Frigør personalisering med
AI-drevne udskrifter

Panoptos AI-køreplan forenkler skabelsen af indhold, skaber unikt engagement og driver en fremtid med videolæring, der er mere personlig, hver gang du trykker på play.

Opsummering af indhold

Optimer videnssøgning på tværs af dit bibliotek med indholdsresuméer på højt niveau, der hjælper de lærende med at fokusere og finde det, de har brug for eller har overset.

Automatisk registrering af sprog

Det er svært at håndtere flersproget indhold til et globalt netværk af studerende eller medarbejdere. Automatisk sprogregistrering gør det lettere og forenkler arbejdsgangene for captioning uden manuelle indtastninger.

Smarte handlingselementer

Vær på forkant med de lærendes opgaver med AI-drevne udskrifter, der udløser handlingspunkter til kritiske møder, træning, øjeblikke eller forelæsninger.

Hurtigere læring i realtid med en smartere måde at søge på

Fremskynd kontekstrig læring og øg engagementet med et brugervenligt søge- og opdagelsesværktøj. Panoptos AI-drevne Smart Search finder viden med det samme på tværs af dit bibliotek, fra forelæsninger til emner, øjeblikke, møder og meget mere.

Lever tilgængeligt indhold til forskellige behov

Nedbryd sprogbarrierer på campus eller i din organisation med AI-drevet ASR captioning og oversættelse til mere end 20 sprog. Giv lærende med alle baggrunde, læringsstile og sproglige præferencer mulighed for at få adgang til den viden, de har brug for, på deres egne betingelser.

Forenkl indholdsworkflows for skabere og administratorer

Styrk skabelsen af indhold med Panoptos videoplatform, der udnytter AI til at strømline arbejdsgange. Fra smart kapitelnavigation til alle videoer til præcis tracking af talere med et smart kamera – det er nemt at skabe og levere engagerende indhold.

Panopto

Den førende videoplatform for virksomheder og universiteter. Med Panopto kan du gøre det hele med ét værktøj: Optag, rediger, host og distribuer sikkert dine videoer – læs mere om Panopto.

Hihaho

Den nemmeste måde at skabe avancerede interaktive videoer på. Med hihaho har du en platform til interaktivt video overlay – læs mere om hihaho.

D2L Brightspace

En fleksibel og robust læringsplatform i form et Learning Management System. Med Brightspace lærer du i alle stadier af livet – læs mere om Brightspace.

Vevox

En platform til at skabe engagement via online afstemninger. Med Vevox engagerer du dine deltagere gennem ordskyer, quiz og debat – læs mere om Vevox.