Book en 30 minutters online demo med en af Viducons eksperter

Efter vores 30 minutters online demo har du:

– Fået et overblik over Panoptos, hihahosD2L Brightspaces eller Vevox’ platform

– Set, hvordan du nemt opretter læringsindhold, bygger læringsrejser og følger med i brugernes udvikling 

– Stillet dine spørgsmål og fået dem besvaret

Hvis du spekulerer på, om Panopto, hihaho, D2L Brightspace eller Vevox passer godt til din virksomhed, er dette den perfekte mulighed for at få det afklaret.

Vores eksperter og deres LinkedIn

Udfyld formularen for at få en demo  Felter markeret med * skal udfyldes

  Ved at udfylde formularen accepterer jeg at blive kontaktet med henblik på demo af produktet. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke ved at skrive til [email protected].

  Ved at indsende denne formular accepterer du vores Persondatapolitik.

  Panopto demo

  Med Panopto har du en sikker, mobilklar videoplatform, der vil revolutionere den måde, du deler viden og information på. Panopto er den nemmeste måde at opfange information i en video, dele den sikkert og administrere et voksende bibliotek af søgbare video-baserede vidensaktiver – på én enkelt platform. 

  Hvis jeres organisation søger en videoplatform, kan det være en fordel at afprøve forskellige videoplatforme, inden I foretager en investering. Få en gratis og uforpligtende demo, hvor vi fortæller om de forskellige Panopto features. Ellers kan du læse mere om Panopto her.

  Hihaho demo

  Vi tør godt sige, at hihaho hører til i topniveauet af interaktive videoplatforme, når det kommer til den tekniske del og dens funktioner. Vil du vide mere om, hvordan du opretter interaktive videoer med den mest avancerede og brugervenlige platform? Book gerne vores demo for at høre nærmere eller læs mere om hihaho her.

  D2L Brightspace demo

  Med Brightspace kan du opbygge bedre læringsoplevelser. Tilpas læring, øg engagementet og hjælp dine elever, studerende eller kollegaer med at opnå mere, end de havde forestillet sig muligt. D2L tilbyder fleksible og robuste læringsløsninger til alle faser af livet, fra de tidligste skoledage til videregående uddannelser og arbejdslivet.

  Få en demo af den prisvindende Brightspace-læringsplatform. En af vores LMS-eksperter viser dig, hvordan skoler og organisationer rundt om i verden opbygger engagerende, kollaborative læringsoplevelser, der passer til den moderne nutid. Du kan læse mere om D2L Brightspace her.

  Vevox demo

  Vevox er et engagementsværktøj, der er designet til at øge interaktivitet og involvere dine deltagere. Som oplægsholder præsenterer du spørgsmål, svarmuligheder og resultater gennem en webbrowser. Som deltager er du med via en webbrowser eller Vevox-appen. Afstemninger, quizzer, undersøgelser og Q&A-sessioner er alle mulige med Vevox uanset, om du er ansigt-til-ansigt, til fjern- eller hybridundervisning, seminarer, workshops, møder eller andre begivenheder – læs mere om Vevox