Vi søger en praktikant inden for account management og markedsføring

Praktikant i account management og marketing: Med reference til virksomhedens CEO, får du mulighed for at arbejde med en bred vifte af salgs- og markedsføringsopgaver, herunder:
  • Account management – support og dialog med vores nuværende kunder
  • Dele updates og ny information med vores kunder
  • Deltage i implementering af nyt CRM-system
  • Løbende deltagelse og support af salgsprocesser, samt salgsgenererende aktiviteter

Der er også mulighed for at blive involveret i en række af marketingopgaver, da vi er et lille team, der arbejder på tværs med salg og marketing.
Praktikant i Account Management og Marketing:

Hvad kan vi tilbyde dig?

Hos os får du et lærerigt praktikforløb i en virksomhed med en uformel omgangstone, hvor du kan udvikle dine praktiske kompetencer og prøve kræfter med forskellige salgs- og markedsføringsdiscipliner. Som med relationen til vores kunder, værdsætter vi også længerevarende medarbejderrelationer og der vil derfor være mulighed for, at praktikken kan munde ud i et studiejob efter endt praktikforløb.

Om dig

Du er under uddannelse inden for markedsføring eller salg, og har et praktikforløb på minimum 3 måneder. Du har flair for og interesse i salg og markedsføring. Du skal kunne arbejde selvstændigt, have gå-på-mod og lyst til at påtage dig både små og store opgaver. Du skal tale og skrive flydende dansk, da vi arbejder med det danske marked. Et godt engelsk niveau er en fordel.

Om Viducon

Vi er bl.a. partnere med Panopto, Swivl og Hihaho, nogle af verdens førende softwarevirksomheder inden for online undervisningsløsninger. Vi rådgiver organisationer i, hvordan de optimerer deres træning via videoløsninger, og tilbyder endvidere en række services så som optagelser og workshops. Vi forhandler også hardware til intelligente videoløsninger. Vores kunder tæller bl.a. CBS, Cphbusiness, Økonomistyrelsen og Rockwool. Se mere på viducon.dk.

Send en motiveret ansøgning til [email protected]. Husk at notere, hvornår din praktikperiode forløber. Praktikken er ulønnet. Opstart januar, 2022. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Marketing Manager Maria Øster på [email protected]/+45 27478975.