Hvordan har Generation Z det med at bruge videoløsninger til undervisning? I dette 6. og sidste afsnit af serien om, hvordan TECHCOLLEGE anvender video og Panopto som en aktiv del af deres moderne undervisningsmetoder, kan du høre en Millenial fortælle, hvad hun synes om, at video er en del af undervisningen.

“Jeg tror, det er en del af den generation, jeg er i, at man er meget sådan med videoer og billeder – og sådan noget som Instagram og Snapchat. Det med videoer og billeder, det er man bare vant til. Nu man bare sådan lidt selv en del af videoen – i stedet for det er noget, man sidder og ser på,” fortæller elev Nicoline G.B. Nissen, der går på Mediegrafikeruddannelsen.

TECHCOLLEGE er en af Danmarks største erhvervsskoler med mere end 30 forskellige uddannelser. De udbyder en bred vifte af erhvervsuddannelser til unge mennesker, som ønsker at kvalificere sig til alt fra mekaniker eller frisør til it-supporter. Derudover tilbyder de en række EUX-uddannelser til dem, der vil have både en håndværksfaglig uddannelse og studiekompetencer, ligesom de står bag Aalborg Tekniske Gymnasium (HTX). Dertil har de også efter- og videreuddannelse for både ledige og ansatte i den private og offentlige sektor.