TECHCOLLEGE (4) – Bruge video i undervisningen

Hvordan har underviserne det med at skulle stå foran kameraet og bruge video i undervisningen? I afsnit 4 af interviewserien om TECHCOLLEGE kan du høre, hvordan undervisere på to meget forskellige uddannelser – hhv. Mediegrafikeruddannelsen og uddannelsen som Lastvognsmekaniker – oplever det at anvende video i undervisningen.

“Jeg har tænkt det der med at stå foran kameraet svarende til at nu står jeg foran mine elever, så ja, der er lidt øvelse i det,” udtaler Thomas Bjerregaard Kristensen, underviser på Mediegrafikeruddannelsen.

TECHCOLLEGE er med mere end 30 forskellige uddannelser en af Danmarks største erhvervsskoler. De udbyder en bred vifte af erhvervsuddannelser til unge mennesker, som ønsker at kvalificere sig til alt fra mekaniker eller frisør til it-supporter. Samtidig udbyder de en række EUX-uddannelser til dem, der vil have både en håndværksfaglig uddannelse og studiekompetencer, ligesom de står bag Aalborg Tekniske Gymnasium (HTX). Dertil tilbyder de efter- og videreuddannelse for både ledige og ansatte i den private og offentlige sektor.