Persondatapolitik for Viducon ApS

1. Generelt

1.1 Denne politik beskriver, hvordan Viducon ApS indsamler og behandler personfølsomme data (“Persondata”).

1.2 Vi indsamler kun persondata i de tilfælde, hvor det er relevant for os i forhold til din aktivitet hos os. Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser. Vi vil kun opbevare dine persondata så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant i forhold til den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

2. Den Dataansvarlige

2.1 Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på viducon.dk er Viducon ApS, Vermlandsgade 51 1 sal, 2300 København S – CVR 35675825.

2.2 Vi indsamler oplysninger og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende: 

– Gennemfører en henvendelse via vores hjemmeside.

– Når du placerer en forespørgsel på en ydelse, henvendelse eller downloader et dokument, indsamler vi almindelige personoplysninger, som du selv opgiver, så som navn, telefonnummer og e-mail. 

3. Tilmelder dig vores nyhedsbrev

3.1 Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, enten som en selvstændig handling på hjemmesiden, eller ved samtykke under ordreafgivelse, gemmes navn og e-mailadresse.

4. Kontakter os med spørgsmål eller feedback

4.1 Hvis du kontakter os skriftligt via e-mail eller kontaktformularen, gemmer vi dit navn og e-mailadresse.

5. Besøger vores hjemmeside

5.1 Når du besøger vores hjemmeside, indsamler vi udvalgte informationer om din adfærd, herunder IP-adresse, adfærdshistorik og informationer om din browser. Formålet er at optimere brugeroplevelsen på viducon.dk og med det formål at foretage markedsføring, herunder retargeting via annonceplatforme. Denne behandling er nødvendig for at kunne varetage vores legitime interesser.

6. Behandlingsgrundlag og formål

6.1 Vi indsamler og bruger personoplysninger i forbindelse med de funktioner og formål, der er beskrevet nedenfor. Vi kan også behandle dine personoplysninger til andre formål, hvis vi er berettigede eller forpligtede til det efter lovgivningen. Vi indsamler og anvender alene dine persondata med det formål at sikre dig den bedst mulige oplevelse på viducon.dk.

6.2 Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne servicere dig i forhold til henvendelser, ydelser og produkter. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne komme i kontakt med dig, når dette er relevant. Dit telefonnummer indhenter vi for at kunne kontakte dig ved spørgsmål og information relateret til din henvendelse. 

6.3 Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

6.4 Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre en henvendelse, har vi desværre ikke mulighed for at indgå en dialog.

6.5 Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af nyhedsbrev) vil blive slettet 5 år efter, at henvendelsen er afsluttet.

7. Andre modtagere af personoplysninger

7.1 Hvis du har bestilt levering af et produkt via vores eShop, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirmaer, GLS DAO og PostNord, med henblik på levering af dine indkøb.

7.2 I forbindelse med reparation af produkter samarbejder Viducon ApS med en række udvalgte servicepartnere. I tilfælde af at et produkt sendes til en servicepartner vil almindelige personoplysninger på slutkunden, såsom navn, adresse, telefonnummer og e-mail, i det omfang det er nødvendigt for at kunne opfylde forpligtelser mellem Viducon ApS og kunden, blive delt med den relevante samarbejdspartner.

7.3 Personoplysninger kan overlades til eksterne samarbejdspartnere, der behandler oplysningerne på vores vegne. Vi anvender eksterne samarbejdspartnere til blandt andet teknisk drift og forbedringer af vores hjemmeside, udsendelse af nyhedsbreve samt målrettet markedsføring, herunder retargeting. Disse virksomheder er at betragte som Databehandlere, og behandler personoplysninger alene ud fra vores instruktioner. Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger. Endeligt kan der ske videregivelse af oplysninger til myndigheder, når dette sker i medfør af lov.

7.4 Viducon ApS anvender primært eksterne samarbejdspartnere inden for EU. I det omfang at der benyttes en samarbejdspartner (“Databehandler”) uden for EU, har Viducon ApS sikret hjemmel til tredjelandsoverførsel.

8. Dine rettigheder

8.1 Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. For persondata som Viducon ApS har registreret om dig, har du til enhver tid ret til at anmode os om følgende:

– At få dine persondata udleveret, uden vederlag i overensstemmelse med gældende lovgivning.

– At få slettet eller rettet dine persondata, under forudsætning af at vi ikke er forpligtet til at opbevare disse i overensstemmelse med gældende lovgivning, eller andre forpligtelser, vi er underlagt.

– At anmode om at få dine persondata udleveret i et elektronisk format.

8.2 Du kan til enhver tid anmode om at tilbagekalde evt. tidligere afgivet sammenstykke.

8.3 For at udøve dine rettigheder vil du blive bedt om at bekræfte din identitet, for på den måde at sikre, at kun du får adgang til at gennemse eller rette dine data. Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Kontaktoplysninger

Har du spørgsmål eller bemærkninger til denne persondatapolitik, eller ønsker du at gøre brug af en af dine rettigheder som beskrevet ovenfor, kan du kontakte os via følgende kontaktoplysninger:

Viducon ApS (Viducon), Vermlandsgade 51 1 sal, 2300 København S

Tlf. +45 3694 9789

E-mail: [email protected]

Persondatapolitikken er senest opdateret 15/9-2021 – version 2.0