TECHCOLLEGE (3) – Fordele ved Panopto

Hvilke fordele er der ved Panopto for lærere og undervisere? I dette 3. afsnit af vores interviewserie med TECHCOLLEGE fortæller 2 lærere og en IT Pædagogisk konsulent om fordelene ved at anvende Panopto i undervisningen.

“En af fordelene ved Panopto er, at det generelle krav til sikkerhed og GDPR er på plads. Samtidig har det givet os mulighed for at tilbyde de virksomheder, om har noget sårbart video-materiale de gerne vil give til kommende lærlinge mulighed for at putte det i Panopto, hvor vi styrer sikkerheden,” fortæller IT Pædagogisk Konsulent Palle Nielsen.

“Eleven kan finde, eller gense noget, og finde det hurtigt,” siger underviser på Mediegrafikeruddannelsen Thomas B. Kristensen.

TECHCOLLEGE er en af Danmarks største erhvervsskoler med mere end 30 forskellige uddannelser. De udbyder en bred vifte af erhvervsuddannelser til unge mennesker, som ønsker at kvalificere sig til alt fra mekaniker eller frisør til it-supporter. Derudover tilbyder de en række EUX-uddannelser til dem, der vil have både en håndværksfaglig uddannelse og studiekompetencer, ligesom de står bag Aalborg Tekniske Gymnasium (HTX). Dertil har de også efter- og videreuddannelse for både ledige og ansatte i den private og offentlige sektor.