Hvorfor anvender TECHCOLLEGE video og Panopto på håndværksfaglige uddannelser? I det første afsnit af vores interviewserie med TECHCOLLEGE fortæller to lærere om, hvad Panopto kan bidrage med på de håndværksfaglige uddannelser.

“Det handler om at prøve at få eleven til at tage teorien lidt nemmere. Hvis det er en bog, de skal lukke op, så er der mange af vores elever, der er lidt bogligt udfordret. Lige så snart de skal til at læse noget, taber vi dem ret hurtigt. Sætter vi dem nu til at se en video, så kan vi holde dem fast lidt længere,” beretter Aksel L. Thørholm, underviser på uddannelsen Lastvognsmekaniker.

TECHCOLLEGE er en af Danmarks største erhvervsskoler med mere end 30 forskellige uddannelser. De udbyder en bred vifte af erhvervsuddannelser til unge mennesker, som ønsker at kvalificere sig til alt fra mekaniker eller frisør til it-supporter. Derudover tilbyder de en række EUX-uddannelser til dem, der vil have både en håndværksfaglig uddannelse og studiekompetencer, ligesom de står bag Aalborg Tekniske Gymnasium (HTX). Dertil har de også efter- og videreuddannelse for både ledige og ansatte i den private og offentlige sektor.