Video i Brightspace

Med Panopto kan du nemt understøtte video i dit Brightspace LMS, og sikre at de studerende kan finde optagelser fra undervisningen under hver lektion. Optag, upload og administrer videoer uden at forlade dit Brightspace LMS-system. Live streaming af undervisning kan også linkes eller indlejres i et fag i Brightspace, så de studerende kan se med fra deres computer eller mobil.

Når en studerende eller underviser er logget ind i Brightspace, så er de automatisk også logget ind i Panopto, da der er synkroniseret single sign-on med bruger-specificeret statistik. Derved får alle undervisere mulighed for at se en oversigt over, hvor mange der kan set deres undervisningsvideoer. Dette giver et bedre indblik i, om de studerende kan følge med i undervisningen, samt hvor de oplever problemer.

En hjælp til studerende

Panopto og Brightspace-integrationen er mere end bare en mulighed for at optage en video i et LMS system. Smart Search-funktionen giver studerende muligheder for hurtigt at finde den information, de søger, ved at kunne søge på skrevne og talte ord direkte i videoen. Derudover kan studerende også søge i hele videobiblioteket for at finde de mest relevante videoer om et emne.

Læs den originale tekst fra Panopto