Canadiske D2L indgår samarbejde med Viducon

Viducon vil, som D2L Brigthspace forhandler, med et indgående kendskab til regionen øge D2L’s muligheder for at accelerere virksomhedens vækst.

KØBENHAVN – 8. Februar 2022D2L, er en global læringsteknologivirksomhed, der søger at transformere måden verden lærer på, annoncerer at Viducon ApS, en dansk virksomhed med speciale i videoløsninger til undervisnings- og træningsbrug, har indgået partnerskab med D2L som en kanalpartner for at hjælpe med at øge D2Ls vækst i Danmark og Sverige.

Viducon har leveret videoløsninger siden 2012 og har dermed en solid erfaring i at promovere video som en integreret del af undervisning- og medarbejdertræning. Dette partnerskab er en del af D2Ls øgede engagement i forhold til at forme fremtiden for uddannelse og arbejde. Med Viducon kan D2L udvide rækkevidden af deres signaturteknologiprodukter, der forbedrer læringsoplevelsen for elever på alle stadier af livet.

Til dato har D2Ls vækst i regionen været begrænset grund af manglende sproglige kundskaber, implementering og støtte til D2L Brightspace. Men efterhånden som Viducon bliver en fuldt aktiveret forhandler, vil virksomheden blive i stand til fuldt ud at supportere D2Ls kunder i regionen på lokalsproget.

Selvom vi samarbejder med en række institutioner omkring deres videre læringsstrategier, har vi set begrænset vækst i Danmark og Sverige sammenlignet med andre regioner,” siger Stewart Watts, VP EMEA hos D2L. ”Viducon har et stort kendskab til det lokale marked især inden for uddannelse. Hos D2L mener vi, at alle fortjener adgang til læring af høj kvalitet, uanset alder, evner eller lokation. Gennem dette partnerskab kan vi fortsætte med at levere de bedste, personlige løsninger til vores kunder, og jeg er ikke i tvivl om, at Viducon vil hjælpe med at accelerere D2L’s ekspansion gennem 2022 og herefter.

Vi er begejstrede for vores partnerskab med D2L,” siger Yaron Schwartz, CEO hos Viducon. “Hidtil har vores fokus været at levere de bedste videoløsninger til uddannelse og medarbejdertræning – hvor vi har et fantastisk partnerskab med Panopto, en global førende udbyder af videoløsninger. Efterhånden som vi vokser, ser vi dette partnerskab med D2L som et naturligt næste skridt, da vi nu er i stand til at levere et komplet virtuelt læringsmiljø (VLE) i samarbejde med to førende aktører, Panopto og D2L, der er fuldt integrerede løsninger.

 

# # #

OM VIDUCON

Viducons team består af et stærkt team af medarbejdere med ekspertise, erfaring og passion for video som et integreret element i undervisning og medarbejdertræning. Det er en full-service virksomhed, der leverer tjenester, software og hardware inden for video.

Viducon arbejder med internationale videoløsningsudbydere som Panopto, Hihaho og Swivl. Disse platforme gør det nemt for undervisere at producere, redigere og dele videobaseret indhold. Viducon sætter en ære i at servicere sine kunder og sikre, at de får mest muligt ud af deres investering i online videoløsninger. Virksomheden arbejder med SMV’er, store virksomheder, uddannelsesinstitutioner og offentlige instanser, og dens kunder omfatter Copenhagen Business School, TECHCOLLEGE, KEA, ROCKWOOL, en statslig styrelse med flere. Se mere på www.viducon.dk

OM D2L

D2L er en global læringsteknologivirksomhed, der transformerer den måde, verden lærer på. Vi leder vejen ind i en ny æra med personlig læring, drevet af troen på, at alle fortjener adgang til uddannelse af høj kvalitet, uanset alder, evner eller placering. Vores signaturteknologiske produkter – D2L Brightspace og D2L Wave – forbedrer læringsoplevelsen for millioner af elever på alle stadier af livet, fra de første skoledage til arbejdslivet.

Se mere på www.D2L.com